DAGEN DERPÅ: Mange har tatt seg en fridag dagen etter en god fest, men få våger å oppgi fyllesyke som årsaken. De ansatte i Dice kan være helt åpne om at det er dagen derpå.
DAGEN DERPÅ: Mange har tatt seg en fridag dagen etter en god fest, men få våger å oppgi fyllesyke som årsaken. De ansatte i Dice kan være helt åpne om at det er dagen derpå. Foto: Colourbox

Britisk selskap gir fyllesyke ansatte fri

Det London-baserte selskapet Dice gir alle ansatte fri dagen derpå. – Å ha en kultur som består av ærlighet og respekt, er nøkkelen til alt vi gjør, sier Dice-sjef Phil Hutcheon.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det britiske selskapet Dice åpner for å gi sine ansatte fyllesyke-fri, skriver International Business Times.

De ansatte trenger ikke engang å ringe kontoret for å si at de er for fyllesyke til å jobbe – det holder med en tekstmelding med en musikk-, øl- og syk-emoji.

Det er det London-baserte selskapet Dice som tilbyr sine ansatte fire fyllesykedager i året.

Knyter kontakter på kvelden

Dice står blant annet bak en app hvor man kan bestille konsertbilletter.

Selskapets eier, Phil Hutcheon, sier at det er viktig for hans ansatte å knyte kontakter i musikkbransjen, og at dette oftest skjer best etter konserter.

Han sier at tilbudet til de ansatte ikke bare er for de som har fått i seg litt for mye å drikke, men også for de som har hatt en sen kveld.

– Alle i teamet vårt lever for musikk, og de beste avtalene i bransjen skjer etter en konsert. Vi stoler på hverandre, og vil at folk skal være åpne hvis de er sent ute og opplever livemusikk. Det er ingen grunn til å late som om man er syk, sier Hutcheon.

Ærlighet og respekt

Videre sier han at arbeidsmoral er det viktigste for ham.

– Uansett om du har vært ute på en sen konsert, eller har hatt en heftig kveld ute, eller på kontoret utover vår 09 til 17-arbeidstid, vil vi at de ansattes kjærlighet for liveopplevelser blir anerkjent.

Hutcheon sier at ærlighet og respekt er deres viktigste fokus.

– Vårt mål har alltid vært å fortsette å skape en inkluderende og transparent kultur for alle som jobber i Dice. Det handler om å gjøre det mulig for folk å gjøre en best mulig jobb. Å ha en kultur som består av ærlighet og respekt, er nøkkelen til alt vi gjør, avslutter han.