Jakten-bonden Erik får gåsehud av dette brevet

– Nå får jeg helt gåsehud, hun er helt nydelig. Sniktitt på første episode her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mandagens premiere av Jakten på kjærligheten møter programleder Katarina Flatland alle bøndene i Oslo for å dele ut frierbrevene.

Gåsehud

Det er spesielt et brev som gir Jakten-bonden Erik Grytnes fra Andebu gåsehud.

Da han åpner brevet til den 38 år gamle frieren fra Asker smelter han helt, og når han i tillegg leser at hun er oppvokst i Heidal i Gudbrandsdalen blir han ekstatisk.

Se Erik lese opp brevet i videoen øverst!

– Hun har jo helt nydelig dialekt, det er verdens kuleste og dialekt er skikkelig «turn-on», sier Erik til programleder Katarina Flatland i programmet.

Frieren fra Asker har i tillegg til å sende inn et brev laget en videoprofil av seg selv. Hun viser seg frem i bunad, kaster bunaden og viser seg deretter frem i en legefrakk. Eriks umiddelbare reaksjon er:

– Nå får jeg gåsehud, hun er helt nydelig!

– Videoen var kreativ og orginal, og hun er pen samt at det var en morsom video. Dialekt-fetisjen min har jeg fordi jeg synes det er gøy med geografi. Jeg liker alle dialekter og spesielt Gudbrandsdalsdialekt, avslutter Erik til TV 2.

Drømmekjæreste

Nå kan det se ut som at han er et steg nærmere drømmen om å få en passende jente til gårds. Tidligere har Erik hatt noen klare ønsker om hvordan en kjæreste skal være.

– Det er enkelt og greit å være alene og da er det ingen som irettesetter meg, men jeg vil jo ikke ha det enkelt, jeg vil jo ha det komplisert. Jeg vil ha en kjæreste som kan komplisere livet mitt og bringer inn andre dimensjoner i livet mitt, sa han under presentasjonsprogrammet.

Fem andre bønder får også sine frierbrev utlevert i første program. De fire som har fått flest brev går videre til speed-date senere i Jakten.

Se premieren av Jakten på kjærligheten mandag kveld kl. 20.00 på TV 2!