TV 2s fotballekspert simen stamsø møller:

– Dette er sommerens beste signering

Simen Stamsø Møller mener José Mourinho stod for sommerens beste kjøp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se TV 2-ekspertens liste øverst!

Under TV 2s Deadline Day-sending, dro fotballeksperten frem de ti beste kjøpene gjort av Premier League-klubber denne sommeren.

10. Serge Aurier, fra PSG til Tottenham

– Jeg har veldig troen på at dette er en kjempefin erstatter for Kyle Walker, til nesten halve prisen. Han er en bråkebøtte utenfor banen, men sies å være en fin fyr i en spillergruppe. Han kommer til å slå en del målgivende til Harry Kane og Dele Alli, og kan være et kupp til den prisen, forklarer Stamsø Møller.

9. Bernardo Silva, fra Monaco til Manchester City

– Jeg vurderte ham høyere på grunn av pris, men denne listen handler om hvilke forandringer signeringen umiddelbart gjør med klubben. Han er en kjempebra spiller for fremtiden, men akkurat nå er han ganske så like god som de som allerede er der, mener fotballeksperten.

8. Benjamin Mendy, fra Monaco til Manchester City

– Manchester City har virkelig fått inn bedre spillere på sidene, og Mendy er en kjempesignering for dem. Han kommer vi til å få det mye moro med.

7. Alexandre Lacazette, fra Lyon til Arsenal

– Han er en jeg tror Arsenal sårt har trengt. Han passer veldig godt til måten de spiller på, er en mer rendyrket spiss enn Alexis Sánchez og mer bevegelig enn Olivier Giroud.

6. Tiemoué Bakayoko, fra Monaco til Chelsea

– En vi ikke har sett så mye til i Premier League ennå, men på sikt en erstatter for Nemanja Matic. Han har andre ting å spille på enn Matic, og kan ved siden av N'Golo Kanté få mer frihet.

5. Harry Maguire, fra Hull til Leicester

– For penger, er dette den beste signeringen. I forhold til summen er han en god stopper. Han er god på hodet, og overraskende bra med ballen. En kjempeoppgradering for Leicester.

4. Romelu Lukaku, fra Everton til Manchester United

– En veldig enkel signering for dem å gjøre, men de måtte overbevise ham og. Han har gått inn og umiddelbart bidratt med det han kan.

3. Álvaro Morata, fra Real Madrid til Chelsea

– Overraskelsen vil kanskje noen mene, men jeg har han like foran Lukaku som Chelsea ville ha. Jeg ser en minst like god spiller i Morata, som kanskje er enda bedre i spillet som skjer utenfor 16-meteren.

2. Mohamed Salah, fra Roma til Liverpool

– Han passer perfekt til Liverpool. Mange mener laget ikke blir så mye bedre, men jeg mener de ser vesentlig mer fryktinngytende ut med han på banen. Han har vært gnistrende hittil.

1. Nemanja Matic, fra Chelsea til Manchester United

– Også en enkel signering å gjøre for dem, som er merkelig at fikk skje. Matic er den som får regnestykket til å gå opp sentralt. De andre spiller bedre når han er der. Jeg drister meg til å si at dette er Premier Leagues beste kjøp, når de i tillegg plukker ham fra en direkte rival.