FORTSETTER ORDKRIGEN: Erik Thorstvedt og Joshua King.
FORTSETTER ORDKRIGEN: Erik Thorstvedt og Joshua King. Foto: Scanpix

King: – Så Thorstvedt skrev en blogg som de fleste jenter gjør

Joshua King har lest Erik Thorstvedts blogg – og slår nok en gang tilbake mot TV 2-eksperten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Joshua King beskrev kritikken fra Erik Thorstvedt om at Bournemouth-spissen hadde flaks da han scoret 16 mål forrige sesong som «helt latterlig».

Erik Thorstvedt fulgte opp med en blogg på TV 2 Sporten, der fotballeksperten viste forståelse for at King var forbannet.

Den tidligere Tottenham-keeperen lovet samtidig å vaske både bilen og leiligheten til King dersom landslagsspissen scoret flere mål i Premier League enn i forrige sesong.

– Skrev en blogg som de fleste jenter gjør
Men debatten er ikke død.

Joshua King har lest bloggen fra Thorstvedt, og kommer nå med nok et syrlig stikk mot Premier League-eksperten.

– Jeg har sett at Thorstvedt satt seg ned foran en PC og skrev en lang blogg som de fleste jenter gjør. Det er bra at folk har meninger, men det eneste jeg stusset på var at han valgte å snu noe positivt til noe negativt. Det er egentlig bare flaut, siden han selv er tidligere fotballspiller, sier King til TV 2 Sporten.

– De vil vel ha oppmerksomhet
Angriperen legger ikke skjul på hva han mener om tidligere fotballspillere som har begynt å jobbe som fotballeksperter på TV.

– Som jeg har sagt før, så vet jeg ikke om de begynner å kjede seg eller vil ha oppmerksomhet, gliser King, som også har fått med seg at Erik Thorstvedt blogget om at eksperten lover å vaske bilen om Bournemouth-spissen scoret flere mål enn forrige sesong.

– Jeg ønsker å slå forrige sesongs tall. Jeg leste at han skrev at han skulle vaske både bil og leilighet om jeg slo forrige sesongs tall, og det er jo litt gøy. At han håper at jeg skal gjøre det bedre, det tror jeg ham på. Dette gir meg uansett bare en liten ekstra dytt i ryggen og jeg har lyst til å gå ut på banen og motbevise det, slår King fast.

– Det er Riise, jenter og Thorstvedt som blogger
På spørsmål fra TV 2 Sporten om King mener det kun er jenter som blogger, kan Bournemouth-spissen nok en gang ikke dy seg.

– Nei, det er vel Riise, jenter og Thorstvedt, er det ikke det da, svarer King og smiler lurt.

Han gleder seg til fredagens VM-kvalifiseringskamp mot Aserbajdsjan og til storkampen mot Tyskland mandag.

– Jeg synes dere (pressen) ikke skal forlange så mye. Det er vi som spillere som må forlange av oss selv, og trener Lars Lagerbäck må forlange at vi er 100 prosent. Vi har ikke sjansen til å komme til VM, men da må vi spille for stoltheten og sette målsjansene våre, fastslår King.