Begynte å gråte da hun fikk vite at hun skulle danse med Skam-stjernen

Skam-stjernen Cengiz Al (20) fikk Mai Benedikte Mentzoni (25) som dansepartner i årets Skal vi danse. Mai Benedikte ble så glad for sin dansepartner at hun begynte og gråte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag braker det løs med den 13. sesongen av Skal vi danse.

Et par som gleder seg til premieren er SKAM-skuespiller Cengiz Al (20) og hans dansepartner Mai Benedikte Mentzoni (25).

«Starstrucked»

Cengiz Al er kjent som SKAM-Yosef. Han er i tillegg til å være skuespiller, danser og har dermed kanskje et fortrinn på de andre kjendisene i årets sesong av Skal vi danse.

Dansepartner Mai Benedikte er stor fan av SKAM og har sett alle episoder fra begynnelse til slutt. Da hun fikk vite hvem hennes dansepartner var, ble det mye følelser.

– Det så ikke Cengiz da, men jeg ble så glad at jeg begynte å gråte. Men når vi er inne i dansesalen og har begynt å jobbe sammen nå, så har jeg sluttet og gråte, ler Mai Benedikte til TV 2.

Lillebror

Cengiz synes det hele er veldig morsomt, og ser på seg selv som en lillebror for henne.

– Jeg visste ikke at Mai hadde følt det på denne måten, jeg tror kanskje hun fikk litt sjokk da hun så hvem jeg var, forteller Cengiz til TV 2.

Grov dansepartner

ØVELSE: Geir Schau og hans dansepartner Anette Stokke øver på dansetrinn før premieren. Foto: Pål Fredrik Pedersen/ TV 2
ØVELSE: Geir Schau og hans dansepartner Anette Stokke øver på dansetrinn før premieren. Foto: Pål Fredrik Pedersen/ TV 2

En annen som også kanskje har sjokkert sin dansepartner Anette Stokke (29), ihvertfall med grove vitser er Geir Schau (57) kjent fra Radio Norges «Morgenklubben».

– Geir har veldig god rytme og han skjønner musikken. Men han må lære seg å lære trinn kjapt, sier dansepartner Anette.

– Dans er verre enn å gå på ski

Radioprofilen er vant med utfordringer og i januar, 2014 fullførte han et av verdens lengste turrenn på ski, Marcialonga i Italia.

– Hvordan sammenligner du den utfordingen med den her?

– Det var en real oppkjøring til det og, og det la kanskje grunnlaget for Skal vi danse. Men jeg synes nesten dette her er verre, gå på ski har jeg gjort før, men dette har jeg aldri gjort før, sier Geir Schau.

PARADISE-DANS: Grunde Myhrer og dansepartner Ewa Trela i dansestudioet på trening. Foto: TV 2
PARADISE-DANS: Grunde Myhrer og dansepartner Ewa Trela i dansestudioet på trening. Foto: TV 2

Bar overkropp

21-åringen Grunde Myhrer og hans dansepartner Ewa Trela ligger også i hardtrening om dagen og terper på sin førte dans i Skal vi danse. Den tidligere Paradise Hotel-deltageren håper på mange stemmer fra sine fans.

– Jeg håper at mange Paradise-fans stemmer på meg. Nå er det viktigste for meg å holde meg skadefri. Dette er en annen type dans enn det jeg er vant til, sier Grunde til TV 2.

– Blir det bar overkropp i konkurransen?

– Det blir sikker noe hud i forbindelse med latin dans, men det er ikke fokuset mitt i konkurransen, avslutter Grunde Myhrer.

Se Skal vi danse på lørdager kl. 19.30