Liverpool bekrefter Oxlade-Chamberlain-overgang

Alex Oxlade-Chamberlain er klar for Merseyside-klubben.

Liverpool har signert Alex Oxlade-Chamberlain. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

– Jeg er for tiden med landslaget, så jeg er for øyeblikket på St George’s Park. Jeg er henrykt over å ha signert for Liverpool. Jeg vil takke alle i FA som har gjort dette mulig. Det var til stor hjelp, sier Oxlade-Chamberlain.

Følg Deadline Day minutt for minutt i overgangssenteret!

Den tidligere Arsenal-spilleren har signert en langtidskontrakt med Merseyside-klubben. Ifølge BBC dreier det seg om en femårskontrakt.

– Jeg kommer ikke til å si så mye i dag. Vi har to viktige landskamper som kommer nå, og jeg vil fokusere på dem. Men jeg kan ikke vente til jeg kommer meg til Melwood, fortsetter han.

Oxlade-Chamberlain avslo et kontraktstilbud med en ukelønn på om lag to millioner kroner i Arsenal. Han takket også nei til Chelsea etter at Arsenal aksepterte et bud fra London-rivalen nylig.

Landslagsspilleren ønsker å spille sentral midtbane, en posisjon Jürgen Klopp skal være villig til å bruke ham i.

Oxlade-Chamberlain har startet alle fire kampene for Arsenal hittil denne sesongen.

Oxlade-Chamberlain, som ble hentet fra Southampton i 2011 for 130 millioner kroner, blir Liverpools fjerde signering i overgangsvinduet.

Jürgen Klopp har fra før sikret seg Dominic Solanke, Mohamed Salah og Andy Robertson. I tillegg har de hentet Naby Keïta, som først kommer sommeren 2018.