TIL ARSENAL? Julian Draxler ønsker seg bort fra PSG. Blir Arsenal neste stoppested?
TIL ARSENAL? Julian Draxler ønsker seg bort fra PSG. Blir Arsenal neste stoppested? Foto: Franck Fife

Fotballryktene: – Arsenal vil selge Sanchez om Draxler blir klar

Få med deg de siste ryktene på Deadline Day.

Endelig er Deadline Day her! Det vrimler av agenter og klubbrepresentanter i London. Legesjekkdelegasjoner og spillere er klare til å bestille flybilletter på kort varsel. Managere, sportsdirektører og sjefsspeidere diskuterer heftig hvilke spillere det er mulig å få tak i.

Arsenal er blant klubbene som er mest presset på overgangvinduets siste dag. En dårlig start på Premier League-sesongen har vist at stallen trenger nytt blod, men London-klubben trenger også å kvitte seg med spillere for å frigjøre penger til å betale lønn.

Oxlade-Chamberlain forsvant til Liverpool og Kieran Gibbs valgte WBA. Spørsmålet er hvem Arsene Wenger klarer å få inn.

Mirror skriver at Arsenal vil prøve å sikre seg Julian Draxler på vinduets siste dag. Hvis Draxler ender opp i Arsenal kan det bane vei for en Manchester City-overgang for Alexis Sanchez.

City er villig til å bla opp rundt 700 millioner kroner for chileneren, og har allerede sendt en medisinsk delegasjon og juridiske rådgivere til Sør-Amerika for å få handelen unnagjort rast, skriver Independent.

Logistikken er nok litt enklere rundt Jonny Evans, men den ovcergangen henger i en tynn tråd, skriver Telegraph. Eliaquim Mangala er nemlig ikke spesielt lysten på å gå motsatt vei.

West Ham vil prøve å hente Jack Wilshere på lån ut sesongen, skriver The Sun. Samme avis hevder at Atletico Madrid vil legge inn et nyt og forbedret bud på Diego Costa. Det nye budet vil ligge på rundt 500 millioner kroner.

Det har vært mye rykter rundt Sander Berge og Sevilla, men flere nordmenn kan skifte arbeidsgiver i løpet av dagen. En av dem er Haitam Aleesami. Sassuolo er interesserte i venstrebacken, men Palermo er lite lystne på å slippe nordmannen.

Etter Burnley-kampen etterlyste flere Chelsea-profiler forsterkninger, men seirene mot Tottenham og Everton roet nervene til Chelsea-fansen noe. Likevel ønsker Antonio Conte å styrke laget med tre nye spillere i løpet av dagen, skriver Telegraph.

En av dem kan bli Fernando Llorente. Chelsea er i samtaler med Swansea om en overgang for den spanske spissen.

Liverpool vil fortsette å handle til tross for at Oxlade-Chamberlain valgte Merseyside-klubben. Jürgen Klopp har ennå ikke gitt opp håpet om å lokke Thomas Lemar fra Monaco. Et nytt bud på drøyt 740 millioner kroner er på trappene, skriver Independent. En medisinsk delegasjon står klar til å reise til Paris på kort varsel om klubbene blir enige.

Fulham har lagt inn et bud på 150 millioner kroner på Newcastle-spissen Dwight Gayle, men skjærene ønsker et sted mellom 180 og 200 millioner kroner for spissen.

Tottenham og West Ham kjemper om underskriften til Barcelonas midtbanespiller Andre Gomes, skriver Mirror.

Everton har handlet mye og dyrt i sommer, men flere spillere kan være på vei inn. Liverpool Echo hevder at Barcelonas Thomas Vermaelen kan komme på lån ut sesongen. Også Chelsea-spissen Michy Batshuayi er på Ronald Koemans blokk. Det skriver Daily Express.