Eliteseriens toppscorer, Ohi Omoijuanfo, blir koblet til Serie A-klubben Udinese av den anerkjente fotballjournalisten Gianluca Di Marzio, som også er mannen som avslørte Rafik Zekhninis overgang til Fiorentina. Ifølge Di Marzios nettsted ønsker Udinese å sikre seg 23-åringen før torsdagens Deadline Day.

Yahoo Sports skriver at Liverpool omsider har gått med på å selge Philippe Coutinho til Barcelona. Overgangssumen kan bli så høy som 1,49 milliarder kroner. Coutinho skal ha fått beskjed av Liverpools amerikanske eiere før han dro på landslagssamling at hans ønske om å forlate klubben er blitt akseptert.

Sky Sports skriver at Inter kommer med et nytt bud på Arsenal-stopper Skhodran Mustafi. Angivelig skal Serie A-klubben ønske å sikre seg tyskeren på lån, men med en opsjon på kjøp etter låneperiodens utløp.

Liverpool Echo skriver at Liverpool kommer til å legge inn et bud på 750 millioner kroner pluss Divock Origi for å sikre seg Monacos Thomas Lemar.

Ifølge The Sun ligger West Brom godt an i jakten på PSGs polske midtbanespiller Grzegorz Krychowiak. Det snakkes om en låneavtale, og West Brom kan dermed komme til å snyte flere europeiske toppklubber for 27-åringens signartur.

Riyad Mahrez har fremdeles ikke rørt på seg til tross for at han tidligere i sommer uttrykte et ønske om å forlate Leicester. Det blir spennende å se om det blir noe av. Kanskje Manchester United er et alternativ? Ifølge Mirror, som refererer til SFR Sports, er Mahrez på radaren til José Mourinho og Co. Det er likevel usikkerhet på Old Trafford om Mahrez er en 100 prosent god signering.

Chelsea ryktes å være svært nær signering av Alex Oxlade-Chamberlain, men nå skriver BBCs David Ornstein at 24-åringen har takket nei til Chelsea og heller vil til Liverpool. Mirror melder onsdag formiddag at "The Ox" har fått kalde føtter, og nå er det enten Liverpool eller å bli værende i Arsenal som er aktuelt.

Spanske Dario Gol hevder at Arsenal har lagt inn et bud på Real Madrids talentfulle Lucas Vazquez.

Daily Star skriver at Frank de Boer får støtte av Crystal Palace etter en blytung start på sesongen. Avisen melder at nederlenderen får tre nye signeringer før Deadline Day for å snu trenden.

Rafa Benitez skal være villig til å selge spissen Dwight Gayle for 180 millioner kroner, skriver Guardian. Et salg vil imidlertid ikke bli en realitet før en erstatter er på plass i Newcastle. Samtidig skriver Newcastle Chronicle at Jack Colback kan være på vei tilbake til Championship og Hull.

Gazette Live skriver at Adama Traore kan være på vei til franske Lille, men Middlesbrough må overbevises med en god slump penger.