– Arsenal avviser rykter om exit-krav fra Sánchez

– Hvorfor i alle dager skulle Alexis Sánchez ønske å bli værende etter dette? sier klubblegende.

Alexis Sánchez har bare ett år igjen av kontrakten med Arsenal, men ønsker ikke å forlenge med London-klubben. Arsenal-manager Arsène Wenger ønsker likevel å beholde Sánchez, selv om det skulle bety at han forlater klubben gratis neste år.

Mandag kveld begynte det å versere påstander på Twitter om at Sánchez har levert inn en formell forespørsel med et ønske om å bytte klubb, men Arsenal tilbakeviser ryktene, melder Daily Mirror.

Se sammendrag fra Arsenals 0-4-tap for Liverpool i videovinduet!

Arsenal står på sitt og kommer til å beholde Sánchez resten av sesongen, skriver avisen. Manchester City og Bayern München er klubbene som har vært hyppigst koblet til den tidligere Udinese- og Barcelona-spilleren.

Sánchez, som kom til finalen i Confederations Cup med Chile i sommer, var tilbake på Arsenal-laget mot Liverpool. Det ble et stygt 0-4-tap, der Sánchez ble byttet ut etter en times spill på Anfield.

Arsenals mestscorende spiller Thierry Henry har full forståelse for at Alexis Sánchez nå ser ut til å forlate klubben.

– Hvorfor i alle dager skulle Alexis Sánchez ønske å bli værende etter dette? Etter en slik prestasjon. Det er akkurat derfor Alexis Sánchez og Alex Oxlade-Chamberlain ikke ønsker å forlenge sine kontrakten. Det er noe alvorlig galt i Arsenal for øyeblikket, sa Henry i Sky Sports studio etter stortapet for Liverpool.

Ekspertkollega og tidligere landslagsspiller for England, Gary Neville, mente Arsène Wenger burde plassere samtlige som var på banen mot Liverpool på transferlisten.

– De møtte ikke opp til kamp, de viste en forferdelig holdning og de viste null respekt for trøyen de spilte i. Det de viste forferdelig, mente han.