– Lemar-bud på 700 millioner kroner avslått – Liverpool hylles av Neville

Liverpool har lagt inn et bud 600 millioner kroner for Monaco-stjernen Thomas Lemar. Sky Sports-ekspert Gary Neville tror klubben har noe stort på gang denne sesongen.

Liverpool valset i helgen over Arsenal og knuste London-klubben 4-0 på Anfield.

Dagen derpå kommer det nok en nyhet fra Anfield som Liverpool-fansen garantert kommer til å sette pris på.

Sky Spors News melder at Liverpool har lagt inn et bud på 55,5 millioner pund, eller rundt 600 millioner kroner, for Monacos midtbanestjerne Thomas Lemar.

TV-kanalen melder senere på kvelden at Monaco har avvist to bud på Lemar. Det siste budet skal være på nesten 700 millioner kroner. Ifølge The Times-journalist Paul Joyce krever Monaco nesten én milliard for den franskmannen.

RMC skriver imidlertid at Monaco ikke ønsker å selge Lemar i løpet av en sommer de har mistet en rekke nøkkelspillere og Kylian Mbappé og Fabinho kan være på vei ut.

Liverpool Echo melder at Lemar-interessen kommer uavhengig av Barcelonas jakt på Philippe Coutinho, som ønsker seg til Camp Nou.

– Snyter Arsenal for Lemar
Arsenal har gjennom hele sommeren jaktet på den offensive midtbanespilleren.

Ifølge Sky Sports News fikk imidlertid Arsene Wenger et bud på om lag 300 millioner kroner avslått på stjernen tidligere i sommer. Barcelona har også vært ute etter 21-åringen, men interessen fra den spanske gigantklubben skal ha kjølnet den siste tiden.

Lemar, som nylig bidro til at Monaco tok sin første ligatittel i Frankrike på 17 år, scoret 12 mål på 39 kamper forrige sesong. Han har tre år igjen sin nåværende kontrakt med Monaco.

Hylles av Gary Neville
Sky Sports-ekspert Gary Neville tror Liverpool har noe stort på gang denne sesongen – uavhengig om Jürgen Klopp lykkes med å signere Lemar eller ei.

– Ser du på de tre eller fire spillerne Liverpool har fremover på banen nå, så ser du at det er spennende tider, sier den tidligere Manchester United-spilleren i sin «Gary Neville Podcast».

– Vi var heldige som fikk opplevde og se Borussia Dortmund under Klopps ledelse for fire-fem år siden, og det var et helt strålende lag. Dette Liverpool-laget er ikke helt der enda, men jeg mener de kan bli det. De er et fantastisk lag og har en fantastisk manager, konkluderer Gary Neville, som ikke legger skjul på hva han synes om Liverpools 4-0-seier mot Arsenal.

– Det var alt man kunne ønske fra Liverpool. Mange trodde de ville være slitne etter Mesterliga-kvalifiseringen uken i forveien, men det la ingen merke til, sier han.