UT PÅ TUR: Disse ti kjendisene skal reise på tur sammen i «71 grader Nord – Norges tøffeste kjendis».
UT PÅ TUR: Disse ti kjendisene skal reise på tur sammen i «71 grader Nord – Norges tøffeste kjendis». Foto: Ingerid Medhus/TVNorge

John Arne Riise skal delta i «71 grader nord»

Se hvem som skal delta i den niende sesongen av kjendisprogrammet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I den nye runden av TVNorge-realityserien «71 grader Nord – Norges tøffeste kjendis» deltar tidligere fotballspiller John Arne Riise (36).

Det melder TVNorge i en pressemelding.

Han skal konkurrere mot stylist Jan Thomas (50), NRK-programleder Abiel Tesfai (30), tidligere håndballspiller Håvard Tvedten (39), Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus (39), «Skal vi danse»-Nadya Khamitskaya Andersen (34), tidligere håndballspiller Karoline Dyhre Breivang (37), tidligere skiløper Marthe Kristoffersen (28), skuespiller og komiker Silje Torp (42) og artist Carina Dahl (32).

På sin Instagram-konto har Riise delt et bilde av deltakerne.

– Gleder meg til å utfordre kroppen med denne gjengen, skriver han.

Har blitt spurt syv ganger

Jan Thomas sier til VG at han har blitt spurt i syv år om å være med i realityprogrammet. Hver gang har han takket nei – frem til nå.

– Men da jeg rundet 50 i julen, fikk jeg en åpenbaring om at jeg ikke skal være så rigid på rutiner og full av redsel, sier Jan Thomas til avisen.

Kjendisstylisten forteller at han nå skal teste sine egne grenser og utfordre både angst, sosial angst, høyder og det å ikke ha faste rutiner hver dag.

Niende sesong

Innspillingen av programmet starter i dag, og programmet vil bli å se på TV neste år.

– I kjent 71° nord-stil vil de skubbes ut av komfortsonen og få bryne seg på ekstremøvelser i vårt langstrakte land. Det er gøy når en artist og en kjendisstylist skal kjempe både med og mot beintøffe idrettsfolk, sier programdirektør i TVNorge og Discovery Networks, Eivind Landsverk, i pressemeldingen.

Dette blir den niende sesongen av «71 grader nord: Norges tøffeste kjendis», hvor norske kjendiser reiser ut på tur sammen fra Lindesnes til Nordkapp og tester hvem av dem som er den tøffeste.

Det var tidligere fotballspiller Ole Martin Årst som vant årets sesong.