SAVNET: Stig Ingar Evje har vært savnet siden 3. mai. Politiet mistenker at det er levningene etter ham som nå er funnet ved Sjusjøen. Foto: Privat
SAVNET: Stig Ingar Evje har vært savnet siden 3. mai. Politiet mistenker at det er levningene etter ham som nå er funnet ved Sjusjøen. Foto: Privat

Levninger av mann funnet ved Sjusjøvatnet

En turgåer har funnet levninger av en mann ved Sjusjøvatnet. Identiteten er ikke bekreftet, men politiet mistenker at det er den savnede Stig Ingar Evje.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Pårørende til savnede Stig Ingar Evje er orientert om funnet, men identiteten til personen er foreløpig ikke fastslått, opplyser lensmann Terje Krogstad i Ringsaker.

Han forteller til TV 2 at levningene av en mann ble funnet av en turgåer ved sørenden av Sjusjøvatnet ved Natrudstilen. Politiet fikk meldingen søndag ettermiddag.

– Levningene bærer preg av å ha ligget ute en tid, opplyser Krogstad.

Gudbrandsdalen dagningen skriver at funnet skal være gjort om lag 300 meter fra stien rundt Sjusøvannet, ikke langt fra hytta hvor den savnede Stig Ingar Evje forsvant fra 3. mai tidligere i år.

Det er ingen andre personer som er savnet i dette området, sier politiet.

Familien til Evje har gjennomført flere leteaksjoner etter 45-åringen. Selv om det har gått flere måneder, har de hatt håp om å finne ham i live.

Forskjellige vitner har ment de kan ha sett den savnede i områder et godt stykke unna familiehytta han forsvant fra.

FANT LEVNINGER. Politiet mistenker at det er den savnede Stig Ingar Evje som ble funnet i nærheten av Sjusjøvannet søndag.
Foto: Gaute Freng / Ringsaker Blad / NTB scanpix
FANT LEVNINGER. Politiet mistenker at det er den savnede Stig Ingar Evje som ble funnet i nærheten av Sjusjøvannet søndag. Foto: Gaute Freng / Ringsaker Blad / NTB scanpix

(©NTB/TV 2)