Med under én uke igjen av overgangsvinduet begynner Virgil van Dijk å bli desperat etter å komme seg bort. Southampton-stopperen har allerede levert inn en overgangsforespørsel, og nå skriver Independent at nederlenderen har kvittet seg med agenten i et håp om å bryte kontrakten med Saints og presse gjennom en overgang til enten Chelsea eller Liverpool. Van Dijk ansatte agenten i desember etter å ha signert en yn seksårsavtale, men Southampton likte dårlig ansettelsen da det var samme person som representerte deres tidligere manager Ronald Koeman. Southampton har imidlertid i lang tid vært klare på at van Dijk ikke kommer til å bli solgt. Siste ord er ikke sagt ...

Spanske Onda Cero hevder at Liverpool har satt førstkommende mandag som deadline for Barcelona til å komme med et tilfredsstillende bud på Philippe Coutinho. Flere rapporter tyder imidlertid på at Liverpool fremdeles kommer til å stå hardt på at brasilianeren ikke skal bort.

Daily Star skriver at Alexis Sánchez har ett krav som må oppfylles for at han skal signere en ny avtale med Arsenal: Gjør meg til den ubestridt best betalte spilleren i Premier League. Chileneren har takket nei til en avtale verdt tre millioner kroner i uken. Sánchez ønsker seg ytterligere én million. Paul Pogba er Premier Leagues best betalte spiller med 2,9 millioner kroner i uken.

Express hevder samtidig at Arsenal ruster opp til et sjokk-kjøp av Real Madrids Marco Asensio. Spanjolen er et av verdens største talenter og har en utkjøpsklausul på 750 millioner kroner.

Bayern Münchens Renato Sanchez kobles sterkere til både Chelsea og Liverpool etter at han ble utelatt fra troppen til helgens kamp mot Werder Bremen, skriver Metro.

Forhandlingene om en overgang for Kylian Mbappé pågår fremdeles. PSG er i førersetet og virker som den mest sannsynlige vinneren av kampen om tenåringen. Monaco skal ifølge Telegraph dog være mest lystne på å selge til Real Madrid.

Andreas Pereira er på vei bort fra Manchester United. Valencia-eier Peter Lim er på plass i Manchester for å forhandle frem en avtale, skriver Express.

Tottenham kan ifølge The Sun komme til å gjøre alvor av en voksende interesse for Liverpools Divock Origi dersom Vincent Janssen forsvinner før overgangsvinduet stenger.

Av andre spissrelaterte rykter skriver Mirror at Everton har kastet seg inn i kampen om Jamie Vardy. Leicester-spissen ble tidligere denne uken koblet til den regjerende Premier League-mesteren Chelsea.

Marca melder at Juventus ønsker å hente Barcelonas Andre Gomes dersom det lar seg gjøre. Katalanerne ønsker seg om lag 415 millioner kroner for midtbanespilleren.

Alexander Tettey skal ha fått beskjed av Norwich om at han kan forlate klubben dersom det kommer et bud på minst ti millioner kroner, skriver Mirror.