MORO PÅ SETTET: Game of Thrones-stjernene Rory McCann og Kristofer Hivju får fansen til å le seg skakk. Se videoen lenger ned i saken.
MORO PÅ SETTET: Game of Thrones-stjernene Rory McCann og Kristofer Hivju får fansen til å le seg skakk. Se videoen lenger ned i saken. Foto: Kristofer Hivju

Sjekk Hivjus fantastiske klipp fra Game of Thrones-settet

Dette gjør The Hound og Kristofer Hivju når det er pause på Game of Thrones-settet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Obs! Denne saken inneholder minimale spoilere for de som ikke har sett de siste episodene av Game of Thrones.

Tormund Giantsbane og The Hound sine skjebner har krysset hverandre i Game of Thrones-universet, og de to kjempene har allerede bidratt med en rekke minneverdige replikker i serien.

To av seriens mest særegne karakterer har endelig møttes, og slikt blir det humor av.

Nå er det tydelig at også skuespillerne Kristofer Hivju (38) og Rory McCann (48) har kommet godt overens – Hivju har nemlig delt en video der han og McCann synger og spiller ukulele på settet.

– Det sprøeste

De får låta «Yellow Bird» av The Mills Brothers til å svinge – til fansens store jubel.

When you've had to much trailer time... #behindthescenes #got7

Et innlegg delt av Kristofer Hivju (@khivju)

– Veldig skummelt å se The Hound lykkelig, skriver en.

– De er det sprøeste paret, skriver en annen.

Klippet har i skrivende stund blitt likt over 35 000 ganger på Facebook, og 171 000 ganger på Instagram.

Buzzfeed har allerede kåret klippet til tidenes beste «behind the scenes»-klipp, og det spekuleres i om klippet ble laget underveis i innspillingen av forrige episode av Game of Thrones, der de to var på vandring nord for The Wall.

Hivju er populær på settet

TV 2 møtte Rory McCann og John Bradley (29), som spiller Samwell Tarly, i London tidligere i år. Da fortalte de at Kristofer Hivju er typen som alltid skaper god stemning på settet.

– Han er en av de som går inn i et rom og endrer hele atmosfæren i rommet. Hans personlighet er så utrolig at du bare blir slukt. Han er en av de autentiske karakterene som det er en stor glede å møte, sa John Bradley.

– Det er det som er så gøy med Game of Thrones – du tar stjerner som er store i hjemlandet, og gjør de kjent for hele verden, sa Rory McCann, som er fra Glasgow.

Nå gjenstår det å se om seerne får se mer av den noe spesielle duoen, og hvor lenge Hivju og McCann overlever i den brutale serien. Det er jo en kjennsgjerning at «All men must die» i dette universet.