Bekreftet: Zlatan tilbake i Manchester United

– Jeg er tilbake for å fullføre det jeg startet, sier Zlatan Ibrahimovic (35).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det bekrefter Manchester United på sine hjemmesider. Det har lenge blitt spekulert i om Zlatan Ibrahimovic kunne gjøre comeback i Manchester United-drakten.

Svensken ble alvorlig kneskadet i Europaligaen på tampen av forrige sesong og ble offisielt frigitt da kontrakten gikk ut.

Den nye kontrakten strekker seg ett år.

– Jeg er tilbake for å fullføre det jeg startet. Det har hele tiden vært både min og klubbens intensjon at jeg skal bli værende. Jeg kan knapt vente på å gå ut på Old Trafford igjen, men jeg må ta tiden til hjelp for å bli klar igjen, sier Ibrahimovic.

– Jeg har jobbet hardt og jeg kommer til å fortsette med det, så jeg vet at at jeg er i den beste mulige forfatningen når jeg gjør comeback, fortsetter han.

Manchester United-manager José Mourinho bekreftet nylig at de var i samtaler med Ibrahimovic om en mulig retur i andre halvdel av sesongen.

– Vi er glade for at Zlatan er på vei tilbake, og jeg er også fornøyde med å ha hans sult og erfaring tilbake i laget. Etter innsatsen hans forrige sesong, fortjener han tilliten vår. Vi kommer til å vente på ham. Jeg tviler ikke på at han vil bli viktig i andre halvdel av sesongen, sier Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic kommer til å spille i trøyenummer ti. Forrige sesong hadde han nummer ni, men denne har storsigneringen Romelu Lukaku tatt. I sin første sesong i Manchester United scoret han 28 mål på 46 kamper.

Ibrahimovic kom til klubben etter at kontrakten med Paris Saint-Germain gikk ut i fjor. Han har tidligere spilt for Malmö, Ajax, Juventus, Barcelona og Milan.