INSTA-RAPE: Skal vi danse-deltager Erik Follestad Johansen har blitt utsatt for en frekk spøk på Instagram. En kollega la ut et røntgenbilde som viser et benbrudd på Instagram.
INSTA-RAPE: Skal vi danse-deltager Erik Follestad Johansen har blitt utsatt for en frekk spøk på Instagram. En kollega la ut et røntgenbilde som viser et benbrudd på Instagram. Foto: Stella Pictures/Instagram

Skal vi danse-Erik utsatt for frekk spøk på nett

Kollega la ut røntgenbilde av et benbrudd på Skal vi danse-stjernens Instagram-konto.

Den tidligere ishockeyspilleren og Iskrigerne-stjernen Erik Follestad Johansen (28) ble i formiddag utsatt for en Instagram-spøk av de sjeldne.

Follestad er en av deltagerne i årets Skal vi danse på TV 2 og er i full gang med trening til programmet starter opp lørdag 2. september.

Skal vi IKKE danse.....

Et innlegg delt av Erik Follestad (@erikfollestad)

Når han ikke er i dansestudioet jobber han som tømrer. I dag glemte han mobilen etter lunch under et oppdrag på Snarøya, og det endte med bilde av et benbrudd på Instagram med teksten:

– Skal vi ikke danse.

Det hele var en «prank» fra en god kollega og blir sett på som stor humor av Follestad.

– Det er en på jobben som har kødda med meg, vi spiste lunsj og det var en Insta-rape, forteller en munter Erik til TV 2.

– God bedring

Under bilde er det en rekke TV-kjendiser og venner som kommenterer og har gått fem på.

– Whaaaaat??, skriver Skal vi danse-kollega Jorun Stiansen.

– Nooooooooo!!, skriver Ida Fladen og tidligere Ishockey-kollega i Vålerenga, Tallak Lyngset kommenterer:

– Å fy faen!

Hevnen er søt

Erik Follestad Johansen kan bekrefte at alt er i skjønneste orden med beinet hans og at treningen og forberedelsene til årets Skal vi danse går som planlagt. Nå planlegger han en søt hevn på kollegaen sin.

– Jeg skal finne på noe, vi driver på og bygger tak, så det er mulig jeg kaster han ned fra taket, avslutter Erik Follestad Johansen til TV 2.

«Skal vi danse» har sesongpremiere på TV 2 lørdag 2. september.