VICTORIA'S SECRET: Den norske modellen Frida Aasen (22) blir Victoria's Secrets modell og skal på catwalken for verdens mest berømte undertøysmerke.
VICTORIA'S SECRET: Den norske modellen Frida Aasen (22) blir Victoria's Secrets modell og skal på catwalken for verdens mest berømte undertøysmerke. Foto: Instagram

Norske Frida (22) klar for Victoria's Secret

Den norske modellen Frida Aasen (22) skal på catwalken med verdens mest kjente undertøysmerke, Victoria's Secret.

I november skal norske Frida Aasen (22) gjøre noe som alle modeller drømmer om, skriver MinMote.

Den 22 år gamle modellen skal gå for undertøysmerket Victoria's Secret på catwalken i Shanghai i Kina i november.

Sammen med supermodeller som Kendall Jenner (21), Candice Swanepoel (28), Gigi Hadid (22) og Adriana Lima (36), skal norske Frida skinne på catwalken i undertøy fra Victoria's Secret.

Gledestårer

Det er modellagenten til Frida Aaasen som bekrefter den gledelige nyheten.

– Vi var helt i ekstase begge to og jeg gråt og hun gråt litt. Dette var tredje castingen hun var på for Victoria's Secret og Frida har jobbet hardt og har virkelig stått på. Dette er som å være en toppidrettsutøver, vi er superfornøyde, forteller modellagent Donna Ionna til TV 2.

Oppdaget 14 år gammel

Modellmamma: Donna Ionna og Frida Aasen har kjent hverandre i syv år. Her de på kontoret til modellagenten. Foto: Donnaionna.com
Modellmamma: Donna Ionna og Frida Aasen har kjent hverandre i syv år. Her de på kontoret til modellagenten. Foto: Donnaionna.com

Donna Ionna oppdaget Frida Aasen da hun var 14 år gammel. De to har jobbet tett sammen i mange år og nå har hun oppnådd noe av det mest prestisjefulle oppdraget en modell kan oppnå.

– Dette er verdens største show som blir vist i 108 land og som blir sett av 25 millioner tv-seere. Helt siden hun var 14 år sa jeg til henne at hun en vakker dag ville gå moteshow for Victoria's Secret. Nå har hun klart det, avslutter en entusiastisk modellagent til TV 2.

Stolt modell

Frida Aasen har lagt ut et bilde på Instagram hvor hun stolt forteller en hel verden hva hun har oppnådd:

– Jeg er så utrolig lykkelig for å annonsere at jeg skal gå i Victoria's Secrets moteshow i 2017. Jeg kan ikke ikke få sagt hvor glad jeg er for å få denne muligheten, tusen takk, skriver Frida Aasen på bildet.