Skal vi danse-Trude (70):
– Jeg har begynt å gå ned i vekt

Trude Drevland (70) har startet treningen til høstens Skal vi danse, og synes det er en stor bonus at dansetreningen merkes på vekta.

Trude Drevland (70) og hennes dansepartner Bjørn Holthe er i full gang med treningen til årets sesong av Skal vi danse.

Vekttap

Paret er nå i en danse-boble og begge kjenner på prestasjonspresset. Nitid øving i dansestudioet har allerede ført til en positiv ting for den tidligere bergensordføreren.

– Jeg var hjemom Bergen i går og gikk på vekta. Jeg har absolutt begynt å gå ned i vekt og det er jo en bonus. Men så er det jo tre timer trening hver dag, pluss at jeg går til og fra dansestudio, så dette er ikke noe slaraffenliv, sier Trude Drevland til TV 2.

Eldste deltager

Drevland er den eldste deltakeren i Skal vi danse gjennom tidene, og innrømmer at hun kjenner presset før programmet starter opp lørdag 2. september.

– Jeg er mer gal enn normal som er med på dette, og jeg kjenner det voldsomt akkurat nå.Jeg er glad jeg har Bjørn med meg, sier Trude Drevland til TV 2.

– Sprek dame

Bjørn Holthe, som er Trude Drevlands dansepartner i årets program, har god erfaring i Skal vi danse. Han vant Skal vi danse-finalen i 2006 med Katrine Moholt.

– Trude er en utrolig sprek dame. Hun er litt som Pippi Langstrømpe og kaster seg ut i det, med en holdning der hun sier til seg selv at «dette har jeg ikke gjort før, men får det sikkert til», avslutter Holthe.

«Skal vi danse» har sesongpremiere på TV 2 lørdag 2. september.