RYKTES TIL CHELSEA: Thomas Tuchel ga seg i Borussia Dortmund etter forrige sesong. Nå ryktes han til Chelsea som erstatter for Antonio Conte.
RYKTES TIL CHELSEA: Thomas Tuchel ga seg i Borussia Dortmund etter forrige sesong. Nå ryktes han til Chelsea som erstatter for Antonio Conte. Foto: Michael Sohn

Fotballryktene: – Han erstatter Conte som Chelsea-manager

Mens Barcelona prøver seg med nye bud på Dembélé og Coutinho. Få dagens rykter her!

The Sun skriver at Barcelona kommer til å legge inn et siste bud på Philippe Coutinho. Håpet er at 1,38 milliarder kroner skal være nok til å lokke frem et positivt svar fra Liverpool.

Samtidig melder Sky Deutschland at Barcelona øker budet på Ousmane Dembélé til 1,2 milliarder kroner. Det ryktes at Borussia Dortmund ønsker seg enda litt mer for den meget talentfulle 20-åringen.

DW Sports skriver at Jürgen Klopp er lysten på å hente Schalke 04s forsvarer Benedikt Höwedes til klubben. Det snakkes om en overgangssum på 185 millioner kroner.

Antonio Conte etterlyser nye spillere, men foreløpig er det stille på Stamford Bridge. Det ser imidlertid ut til at det jobbes hardt i kulissene. En avtale for Danny Drinkwater er rapportert å være nær, og nå skriver Mirror at Inters Antonio Candreva også kan være på vei til London. Inter skal ha sagt ok til en overgang dersom de får 255 millioner kroner.

Litt mer overraskende er det at Mirror skriver at Leicesters Jamie Vardy kan også kan være på vei til Chelsea.

Telegraph skriver at Marseille kan bli en løsning for Chelsea dersom Diego Costas foretrukne overgang til Atlético Madrid faller gjennom. Presidenten i den franske klubben bekrefter at de er på jakt etter en spiss, og at Costa er en spille de liker veldig godt.

Det er mye som skjer rundt Chelsea på spillerfronten, men det kan også bli action i managerstolen. Tyske Sport Bild melder nemlig at tidligere Borussia Dortmund-trener Thomas Tuchel kommer til å erstattet Antonio Conte. Chelsea-direktør Marina Granovskaia skal angivelig ha bestemt seg for at Tuchel er neste manager inn portene på Stamford Bridge, men Sport Bild kjenner ikke til når et eventuelt managerbytte vil skje. Conte skrev i sommer en ny kontrakt med Chelsea, men avtalen var bare en reforhandling av betingelser - ikke en forlengelse. Det betyr at italieneren fremdeles har to år igjen av sin avtale med den regjerende seriemesteren.

Kylian Mbappé-sagaen er langt fra over. Marca skriver at PSG vil gi stjerneskuddet en lønn på 140 millioner kroner i året, mens overgangssummen kan komme til å ende på 1,67 milliarder kroner.

ESPN skriver at Manchester City kommer til å legge inn et nytt bud på Jonny Evans etter at det første budet forrige uke ble avslått. Det forrige budet var på drøyt 185 millioner kroner.

Tottenham er fremdeles på jakt etter en back, og Sky Sports skriver at Serge Aurier fra PSG er på radaren. Samtidig skal manager Mauricio Pochettino være interessert i argentineren Juan Foyth fra Estudiantes.

Ryktene rundt Alex Oxlade-Chamberlain og en mulig overgang til Chelsea eller Liverpool holder frem. Engelskmannen har ett år igjen av Arsenal kontrakten, og det er ifølge Telegraph lite sannsynlig at 24-åringen kommer til å forlenge den.

Goal.com skriver at Arsenal-back Mathieu Debuchy har tiltrukket seg interesse fra tyriske Besiktas. Gunners ønsker å kvitte seg med den 32-årige franskmannen.

Bournemouth ønsker å hente Leicesters Demari Gray. Klubben skal tidligere har mislyktes med et bud på 200 millioner kroner, men håper at en økning på 50 millioner kroner skal gjøre susen, skriver The Sun.