Ross Barkley har bare ett år igjen av kontrakten med Everton og har tidligere avslått tilbud om forlengelse med Merseyside-klubben. Everton-manager Ronald Koeman har tidligere i sommer gjort det klart at 23-åringen er til salgs, men at ingen har kommet med bud.

Tottenham, som nylig gjorde sitt første sommerkjøp i form av Davinson Sánchez fra Ajax, er klare til å by 220 millioner kroner for Barkley, men at overgangssummen kan stige til drøyt 300 millioner kroner, skriver The Telegraph.

Forhandlinger mellom Everton og Tottenham er ventet å finne sted denne uken, men London-klubben må vente seg kamp fra Chelsea, som lenge har vært ute etter engelskmannen. Barkley er for øvrig ute med en lårskade de neste tre månedene som han pådro seg på trening nylig.

En offensiv midtbanespiller som ikke kommer til å forlate Merseyside, er Philippe Coutinho. Liverpool-stjernen ønsker selv en overgang til Barcelona, men de røde har ikke blitt fristet av katalanernes tre bud, skriver Daily Mirror. Etter at Liverpool avslo det tredje budet fra Barcelona, har La Liga-gigantene innsett at de ikke kommer til å få tak i brasilianeren.

Daily Express melder at Liverpools overgangsmål Virgil van Dijk har begynt å trene med Southamptons U23-lag, til tross for at den nederlandske midtstopperen har sendt inn en søknad om å forlate klubben i sommer.

The Telegraph skriver at også Chelsea ønsker seg van Dijk, men kommer til å by kun dersom Southampton åpner for å selge 25-åringen.

Det kom som en overraskelse for de fleste at Manchester City og Pep Guardiola er ute etter West Bromwich-stopper Jonny Evans. Ifølge The Independent er de lyseblå i ferd med å gi opp å sikre seg den tidligere Manchester United-spilleren. I stedet retter de fokus på Middlesbroughs midtstopper Ben Gibson, som de vil tilby 220 millioner kroner for.

Det så lenge ut til å bli Real Madrid for Kylian Mbappé, men de to siste ukene har alt handlet om Paris Saint-Germain for Monacos supertalent. Ifølge Sky Sports er PSG og Monaco i forhandlinger som en låneavtale for hele sesongen, før Mbappé kjøpes permanent neste sommer.

Diego Costa ønsker seg bort fra Chelsea og til Atlético Madrid. Den spanske hovedstadsklubben har bedt den spanske landslagsspissen om å røyke fredspipe med Chelsea for å få til en retur til La Liga for om lag 270 millioner kroner, skriver The Sun. Chelsea krever hele 540 millioner kroner.

The Mirror melder at også Michy Batshuayi kan forlate Chelsea, for Lille er villige til å betale hele 390 millioner kroner for den belgiske 23-åringen.

Manchester United ønsker seg Fulham-back Ryan Sessegnon, men Tottenham er også ute etter den engelske unggutten, skriver Sky Sports.

West Ham har fått en skuffende sesong på Premier League-starten, og ifølge Daily Mirror vurderer London-klubben allerede kandidater til manager Slaven Bilic. Newcastle-sjef Rafael Benítez nevnes som en mulig erstatter.

Motsatt vei kan Andy Caroll gå. West Ham ønsker ikke å låne ut den store engelskmannen, men han kan være aktuell for en Newcastle-retur om overgangen gjøres permanent, skriver Newcastle Chronicle.

Newcastle har droppet interessen for Inter-angriper Stevan Jovetic og heller rettet fokus mot Sampdorias belgiske midtbanespiller Dennis Praet, melder Talksport.

Leicester-manager Craig Shakespeare sier at fremtiden til Danny Drinkwater og Riyad Mahrez kanskje ikke avgjøres før de siste dagene av overgangsvinduet, skriver Leicester Mercury. Drinkwater er på ønskelisten til Chelsea, mens Roma vil ha Mahrez i stallen.

Chelsea kan også komme med et bud på Leicester-spiss Jamie Vardy, skriver Metro. I tillegg har et annet overgangsmål, Claudio Marchisio i Juventus, gjort det klart at han vil forlate Torino-klubben, melder Talksport.