Marna Haugen Burøe er ny deltaker i «Skal vi danse»

Marna Haugen Burøe (36) erstatter bloggkollegaen Anna Rasmussen i «Skal vi danse».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I helgen annonserte blogger Anna Rasmussen (21) at hun trekker seg fra «Skal vi danse». Årsaken er «ting som skjer i privatlivet», fortalte trebarnsmoren til TV 2.

Nå er det klart at det kommer inn en annen blogger som erstatter for Rasmussen:

Marna Haugen Burøe (36), kjent for bloggen «Komikerfrue», er den 12. deltakeren i årets «Skal vi danse».

Det ble avslørt på TV 2s høstlansering tirsdag.

– Jeg takket ja til å være med på «Skal vi danse» fordi det er dritkult, og en større utfordring tror jeg neppe jeg vil få igjen. Jeg er ikke en ekstremsportutøver, men jeg elsker å sprenge egne grenser, sier Haugen Burøe til TV 2 via programmets presseansvarlige.

Nervøs

Bloggeren har tatt over Rasmussens partner Glenn Jørgen Sandaker (32), og med mindre enn to uker til sesongpremiere, øver de nå for harde livet. De andre kjendisdeltakerne har allerede øvd i to uker sammen med sine partnere.

– Vi tar nok ikke igjen forspranget, men jeg har et ekstra gir her inne et sted, og jeg kommer til å gjøre mitt aller beste for å være en verdig konkurrent. Heldigvis er Glenn Jørgen en kjempebra dansepartner for meg, og han er god på både å pushe meg langt og roe meg ned, sier Haugen Burøe.

NYTT PAR: Marna Haugen Burøe og Glenn Jørgen Sandaker er det tolvte paret i årets «Skal vi danse». Foto: Bjørn Wad/TV 2
NYTT PAR: Marna Haugen Burøe og Glenn Jørgen Sandaker er det tolvte paret i årets «Skal vi danse». Foto: Bjørn Wad/TV 2

36-åringen har allerede begynt å kjenne på nervene.

– Jeg er overraskende spent og nervøs. Nattesøvn og matlyst er borte for kanskje første gang i mitt liv. Jeg håper det går over og at jeg kan ha det kjempemoro denne høsten, for jeg er absolutt med på dette for opplevelsen sin skyld. Det er synd å la det ødelegges på grunn av nerver, sier hun.

Utenfor komfortsonen

Haugen Burøe har litt danseerfaring fra da hun var barn og ungdom, men hun føler seg ikke trygg på dansegulvet av den grunn.

– Dansegulvet er utenfor komfortsonen min, men jeg tar gjerne en klinedans med mannen min, sier «Bloggerne»-profilen.

Haugen Burøe er et kjent ansikt for TV 2-seerne: Hun og komikerektemannen Ørjan Burøe (43) har delt livet sitt med TV-kameraene i flere sesonger av dokusåpen «Bloggerne».

Paret har to barn sammen, og Burøe har to barn fra et tidligere forhold.

Haugen Burøe var en av utfordrerne i første sesong av «Farmen kjendis». Bloggeren ble værende et par dager på gården, før hun ble stemt ut av de andre deltakerne.

«Skal vi danse» har sesongpremiere på TV 2 lørdag 2. september.