LO GODT: «Maskinen er ikke ok», stod det på lappen som hang ved den demonterte vaskemaskinen i blokka Robin Forstner (bildet) la ut på Facebook.
LO GODT: «Maskinen er ikke ok», stod det på lappen som hang ved den demonterte vaskemaskinen i blokka Robin Forstner (bildet) la ut på Facebook. Foto: Privat

Robin (29) fant lapp på vaskerommet – så oppdaget han vaskemaskinen

Robin Fostner lo høyt da han kom ned i vaskerommet med armene fulle av klær. Der ventet en helt spesiell, håndskrevet lapp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bor man i et borettslag, er det ikke sjeldent at det dukker opp både informative og ikke-informative lapper på vegger og dører.

Bare i sommer har svenske Robin Forstner (29) funnet to lapper hvor andre beboere klager på ting han har gjort.

Nylig fant han en lapp på sykkelen sin utenfor blokka i Jönköping, hvor en beboer klaget på at den var parkert ved utkjørselen.

– Jeg fant en lapp på sykkelen min etter at jeg hadde parkert den i utkjørselen, noe jeg tydeligvis ikke kunne, så den siste tiden har jeg vært ekstra lei av lapper, og klaget på dem overfor bekjentskapskretsen, sier han til Expressen.

«Maskinen er ikke ok»

Da han torsdag skulle vaske klær i blokkas vaskerom, fant han nok en lapp. Denne gangen begynte han å le høyt.

Det lå vaskemaskindeler over hele gulvet, og både maskinens topplokk, trommel og dør var borte.

Likevel hadde noen sett seg nødt til å informere om at vaskemaskinen ikke virket: «Maskinen er ikke ok. Service bestilt», stod det på lappen.

– Flaks!

Robin tok bilde av det lille som var igjen av vaskemaskinen, og la det ut på Facebook mens han humret.

«Flaks at jeg så lappen før jeg kastet inn vasken!», skrev han.

Overfor Expressen sier Robin at det ikke var så veldig vanskelig å skjønne at maskinen ikke var helt ok.

– Her forstår vel hvem som helst at vaskemaskinen ikke virker, selv uten lapp. Antakeligvis har vaktmesteren vært nede og lagt igjen lappen før servicepersonellet hadde plukket fra hverandre vaskemaskinen, sier han.