HARSELERER:Kjendisblogger Sophie Elise Isachsen slikker et kors i en ny Instagram-video og retter et kritisk spark mot Fremskrittspartiet.
HARSELERER:Kjendisblogger Sophie Elise Isachsen slikker et kors i en ny Instagram-video og retter et kritisk spark mot Fremskrittspartiet. Foto: Instagram

Sophie Elise (22) harselerer med Frp i ny musikkvideo

Sophie Elise gjør narr av Sylvi Listhaug i anti-Frp-video og bruker flere sterke virkemidler.

Sophie Elise Isachsen (22) og hennes venn Joakim Kleven kaster seg inn i valgkampen og har laget en video med et sterkt anti-FrP budskap.

– Snart er det valg! Veldig kult om dere stemmer, og veldig kult om dere ikke stemmer Frp, #mornajensen, skriver Sophie Elise på Instagram.

Harselerer med Sylvi Listhaug

I videoen er Isachsen sammen med flere venner utkledd som blant andre Siv Jensen, Per Sandberg og Sylvi Listhaug.

De setter fingeren på flere ting de mener Frp må stå til rette for, som Listhaugs forsvar av bæring av kristne kors, Listhaugs båtflyktning-stunt da statsråden hoppet i sjøen med overlevelsesdrakt og Siv Jensens Morna Jens-hilsen til Jens Stoltenberg etter Stortingsvalget i 2013.

Snart er det valg! Veldig kult om dere stemmer, og veldig kult om dere ikke stemmer FrP #mornajensen

Et innlegg delt av Sophie Elise (@sophieelise)

– Det nærmer seg valgdagen, og i frykt for å få Fremskrittspartiet i regjering i fire nye år til har jeg valgt å lage en video litt utenom det vanlige. Videoen er satire – men med mye symbolikk. Det skremmer meg at Siv Jensen, Sylvi Listhaug, Per Sandberg og resten av det nokså skammelige og rasistiske partiet faktisk er med på å styre verdens flotteste land. Norge som er fylt av kjærlighet, mangfold og likestilling, blir styrt av et parti som konstant spiller på frykt og som har verdier og kommer med utsagn som etter min mening er helt på trynet og respektløse, skriver Joakim Kleven på sin blogg.

Ønsker mer fakta

FpU- formann taler på Fremskrittspartiets Ungdommens sommerleir, april, 2016
FpU- formann taler på Fremskrittspartiets Ungdommens sommerleir, april, 2016 Foto: Holvik, Sondre Steen

En som reagerer på videoen som er lagt ut er leder av Fremskrittspartiets ungdom, Bjørn Kristian Svendsrud.

– Jeg synes det er en gøyal video med mange parykker og morsomme elementer, men det er en unyansert video med faktafeil. Dette er et PR-stunt for å få frem et buskap, og det er bra å bruke ytringsfriheten, men jeg skulle ønske det var mer fakta i videoen sier Svendsrud til TV 2.

Sophie Elise Isachsen har ikke vært tilgjengelig for kommentar i dag.