Arsenal skal være forberedt på å tilby Alex Oxlade-Chamberlain en fireårskontrakt verdt 1,3 millioner kroner i uken i håp om at den meget anvendelige 24-åringen blir værende på Emirates, skriver Daily Star. Chelsea ligger langflate etter "The Ox" og ønsker å hente ham nå i sommer. Med ett år igjen av kontrakten står Arsenal i en vanskelig situasjon dersom midtbanespilleren takker nei til en ny avtale med klubben.

Barcelona ser ut til å sikre seg den ivorianske midtbanespilleren Jean Michael Seri. Det meldes av Mundo Deprotivo, ifølge Daily Mail, at Barcelona kommer til å trigge utkjøpsklausulen på 370 millioner kroner før overgangsvinduet stenger. Håpet er å hente både Seri og Philippe Coutinho for å styrke midtbanen. Jakten på Liverpool-stjernen fortsetter, men ifølge La Liga-ekspert Guillem Balagué er det mange skjær i sjøen. Balagué melder i en spalte i Sky Sports at Barcelona har gitt Liverpool en deadline for å respondere på deres siste bud på brasilianeren. Det ventes at Liverpool igjen kommer til å avslå budet.

Southampton er i ferd med å skaffe seg en ny midtstopper. Ifølge Sky Italia bekrefter Lazio-sportsdirektør Ighli Tare at den 23-årige nederlenderen Wesley Hoedt har bedt om en overgang. Det ryktes at Hoedt kan komme til å koste Saints totalt 175 millioner kroner. Nå gjenstår det å se hva som skjer med Virgil van Dijk.

The Sun skriver at Chelsea taper kampen om PSV-backen Santiago Arias til Swansea. 25-åringen er nær en overgang verdt 120 millioner kroner.

Liverpool sliter med å kvitte seg med Mamadou Sakho. Franskmannen har en høy pris, altfor høy for Crystal Palace, hvor han var på lån forrige sesong. Manager Frank de Boer sier at prislappen på 310 millioner kroner for 27-åringen er for høy, skriver Mirror.

Daily Mail skriver samtidig at Crystal Palace skal være villige til å selge Andros Townsend for å frigi midler til spillerkjøp.

Ifølge The Sun, som refererer til Radio Montecarlo Italy, er både AC Milan og Chelsea på alerten etter at Borussia Dortmund-spiss Pierre-Emerick Aubameyang har uttalt at han fremdeles vurderer å forlate klubben.

Det nærmer seg omsider enighet mellom Sporting og West Ham om midtbanespiller William Carvalho, melder Sky Sports. Den portugisiske landslagsspilleren har en utkjøpsklausul på 410 millioner kroner.

Riyad Mahrez gikk tidligere i sommer ut og kunngjorde at han ønsker ny utfordringer et annet sted enn i Leicester. Så langt har imidlertid ingen beilere dukket opp, og nå melder Leicester Mercury at klubbens spillere ha bedt ham om å bli værende på King Power Stadium.

Mirror skriver at West Brom for øyeblikket vurdere om man skal hente Tottenham-forsvarer Kevin Wimmer for en prislapp på 185 millioner kroner. En avtale skal være mulig å få til. Det kan bane vei for en overgang til Manchester City for Jonny Evans.