Klubblegende bekrefter: – For første gang vurderer jeg å forlate Barcelona

Andrés Iniesta har vunnet alt med Barcelona og spilt for klubben i hele sin seniorkarriere. Nå bekrefter midtbanespilleren at han vurderer å forlate Camp Nou.

Andrés Iniesta har vært en nøkkelspiller og skal ha en stor del av æren for Barcelonas suksess de siste ti årene.

33-åringen har blant annet vunnet La Liga åtte ganger og Mesterligaen fire ganger med klubben. Han har også vunnet både EM og VM med det spanske landslaget.

– For første gang vurderer jeg å forlate Barcelona
Men for første gang vurderer nå spilleren som er blitt omtalt som «Barcelonas DNA» å forlate den spanske gigantklubben.

– For øyeblikket har jeg fremdeles ikke signert på en ny kontrakt. For første gang har jeg hatt mange rare følelser rundt dette, men det er kanskje normalt. Akkurat nå vurderer jeg min fremtid her. Det har jeg ikke gjort tidligere, sier Barca-ikonet ifølge The Telegraph.

Iniesta har spilt for Barcelona i hele sin seniorkarriere og har fått med seg over 400 kamper og 34 mål for klubben siden debuten i 2002.

Det er imidlertid pasningsfoten Iniesta er mest kjent for, men det er usikkert hvor mange målgivende pasninger han totalt har notert seg for klubben.

Frykter konkurransen fra Real Madrid
Klubblegenden innrømmer samtidig at Barcelona får det svært tøft med å kjempe om ligatittelen mot Real Madrid denne sesongen.

– Real Madrid er et strålende lag med de beste spillerne i verden. Vår utfordring er å finne ut hva vi gjorde feil forrige sesong. Tapet i supercupen var smertefullt fordi det var den første tittelen vi kunne vinne denne sesongen. Men Real Madrid var svært effektive, sukker han i intervjuet.

– Alle tapene, spesielt mot Real Madrid, får alltid folk til å stille spørsmål om Barcelonas situasjon, poengterer han.

Iniestas fremtid på Camp Nou kan avhenge om Barcelona lykkes med å hente Liverpools Philippe Coutinho til klubben.

Liverpool har allerede avvist flere bud fra Barcelona på 25-åringen.