AVLYSER BRYLLUP OG DANS: For få dager siden ble det kjent at Anna Rasmussen avlyser bryllupet med sin forlovede Jan. Nå trekker hun seg også fra årets sesong av «Skal vi danse».
AVLYSER BRYLLUP OG DANS: For få dager siden ble det kjent at Anna Rasmussen avlyser bryllupet med sin forlovede Jan. Nå trekker hun seg også fra årets sesong av «Skal vi danse». Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Anna Rasmussen trekker seg fra «Skal vi danse»

En ny deltaker tar over for den kjente bloggeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anna Rasmussen (21), også kjent som bloggeren «Mamma til Michelle», trekker seg fra «Skal vi danse» på TV 2.

– Jeg hadde gledet meg veldig til denne høsten. Men på grunn av ting som skjer i privatlivet, så må jeg dessverre trekke meg. Det var skikkelig vanskelig for meg å ende på dette valget, nettopp fordi jeg ønsker å lære barna mine å følge sine drømmer, sier Rasmussen til TV 2.

Avlyser bryllup

I helgen ble det kjent at Rasmussen og forloveden Jan Rasmussen, tidligere Lossius, avlyser bryllupet.

– Jeg bekrefter med dette at bryllupet er avlyst/utsatt, skrev Rasmussen i en bloggpost.

I et blogginnlegg søndag kveld skriver Rasmussen at valget om å droppe tv-programmet ikke handler om det avlyste bryllupet.

«Dette var ett valg jeg tok lenge før Jan ville avlyse bryllupet vårt. Ingen av delene er noe jeg har ønsket, men livet er ikke alltid som man ønsker, og det må jeg bare akseptere», skriver hun.

Den kjente bloggeren forteller at hun synes det er trist å måtte trekke seg fra årets «Skal vi danse».

– Jeg møtte en helt fantastisk gjeng i «Skal vi danse», både andre dansere, proff-dansere, min kjære partner og ikke minst mange bak kameraene. Jeg syns det er utrolig flaut å trekke meg, men det var sånn det måtte bli for meg, dessverre, sier Rasmussen til TV 2.

Ny deltaker

Anne Martha Leidland, pressekontakt for «Skal vi danse», sier hun har forståelse for bloggerens valg.

– Det er trist å miste Anna fra «Skal vi danse», men vi har forståelse for valget hennes. Vi har hatt en god dialog med henne hele veien, og ønsker henne alt godt.

Som erstatning for Rasmussen, vil det komme en ny deltaker.

– Hvem som kommer inn som ny deltaker og får Glenn Jørgen Sandaker som dansepartner, blir presentert på TV 2s høstlansering førstkommende tirsdag, sier Leidland.

Årets sesong av «Skal vi danse» begynner på TV 2 klokken 19.30 lørdag 2. september.