Premier League

Slik mobber Stoke-politiet Özil og Wenger

Stoke-politiet har det morsomt på Arsenals bekostning, mens ekspertene mener Mesut Özil er en belastning for London-klubben.

Etter å ha slått Arsenal 1-0 etter en scoring av PSG-leiesoldaten Jesé var det jubelstemning i Stoke.

Se kampreferat over!

Også hos politiet i Stoke er stemningen god, det kan man tydelig se på Twitter-kontoen deres dagen derpå.

– Jeg må anmelde et ran. Britannia stadium. I dette f*** øyeblikk, skrev Jordan Thurgood da Stoke senket Arsenal lørdag.

– Wenger så ikke noe
Søndag kom responsen fra politiet.

– Beklager det forsinkede svaret. Vi har snakket med manageren der, men han sier han ikke så noe, skriver Stoke-politiet.

«Jeg så ikke hendelsen» er et klassisk Wenger-utsagt som gjerne kommer etter at en av hans egne har gjort noe galt.

Hos en annen Arsenal-fan som sier han ønsker å anmelde et ran, er det Mesut Özil som får gjennomgå.

– Beklager at det tok så lang tid å svare. Vi har vært opptatt med å lete etter en savnet, etternavn Özil. Har du sett ham? spør Stoke-politiet.

Meldingen er blitt re-tvitret tusenvis av ganger siden den ble publisert.

– Han er en belastning
Özil fikk for øvrig ekspertkritikk for sin innsats under kampen.

– Han frustrerer meg. Vi har sett ham når han har dagen, når han han har lyst til å gjøre begge deler av jobben. Da er han et førsteklasses talent. Jeg bare bekymrer meg for hans reaksjon og kroppsspråk, sier Steven Gerrard ifølge Daily Mail.

– På bortebane er han en belastning. Han gjør rett og slett ikke nok. Det er tydelig at når Arsenal ikke har ballen ønsker han ikke å vite av noe - han ønsker bare å ha ballen, skape og få ting til å skje, fortsetter Gerrard.

Arsenal-legenden Martin Keown er heller ikke nådig. Han mener spillere som Dennis Bergkamp og Thierry Henry skiller seg fra tyskeren fordi de alltid ga alt.

– Arsenal har ikke råd til å bære noen som Özil. Han er nødt til å se seg selv i speilet, sier han.

Om Özil tar seg sammen og om Arsenal finner formen gjenstår å se. I Stoke er uansett stemningen god dagen derpå, og politet har hatt det gøy på jobb en rolig søndag.