MYE PÅ EN GANG: Anna Rasmussen og kjæresten Jan har bestemt seg for å avlyse bryllupet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
MYE PÅ EN GANG: Anna Rasmussen og kjæresten Jan har bestemt seg for å avlyse bryllupet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

«Mamma til Michelle» avlyser bryllupet

Blogger Anna Rasmussen hadde planlagt å gifte seg neste sommer, men det blir det ikke noe av.

– Jeg bekrefter med dette at bryllupet er avlyst/utsatt, skriver Rasmussen i en bloggpost.

I februar ble det kjent at samboeren Jan Rune Rasmussen (24), tidligere Lossius, hadde gått ned på kne. I et intervju på Senkveld sa hun at de lenge hadde snakket om å gifte seg, men at selve frieriet kom overraskende.

– Vi skulle på kjærestetur, og hadde planlagt et par dager med tid til bare oss to. Jeg tenkte at: «Ja, kanskje det kommer denne turen her», men ikke den første kvelden – vi hadde bare kommet noen timer før, fortalte hun.

Fredag skrev 21-åringen i et blogginnlegg at det er så mye som skjer for tiden at et avlyst bryllup virket som en god idé. En pause i forholdet virket også som den beste løsningen.

Lørdag fulgte hun opp med et nytt innlegg der hun skriver at hun har fått mange negative reaksjoner på innlegget. Samtidig bekrefter hun at bryllupet er avlyst eller utsatt.

Bloggen «Mamma til Michelle» har gjort den 21 år gamle trebarnsmoren til en av Norges største bloggere. Rasmussen er også kjent fra TV 2-serien «Bloggerne». Denne høsten skal hun svinge seg i «Skal vi danse» på TV 2.

– Siden jeg har så mye som skjer denne høsten, er det viktig at jeg i pausene mine også tar vare på ting som ikke stresser meg, ting jeg har lyst til, skriver hun.