At Diego Costa (28) ønsker å forlate Chelsea er det ingen tvil i verden om, og angriperen har beskyldt klubben for å behandle ham som en kriminell.

Da manager Diego Costa ble konfrontert med uttalelsene under sin pressekonferanse fredag, klarte han ikke å holde latteren tilbake.

– Det er fantastisk. Jeg foretrekker å le, sier en leende Conte.

Se klippet fra pressekonferansen over!

– Alle i Chelsea vet hva som skjedde med ham, dette intervjuet er morsomt, sier Conte.

Og Chelsea-manageren ser ikke noen vei tilbake for angriperen.

– For meg tilhører han fortiden, slår han fast.

Krever Atlético-retur
Costa nekter å møte opp på Chelseas treningsfelt, selv om klubben har bedt ham om å returnere. Tidligere denne uken var han krystallklar på at han skulle til Atlético.

– Destinasjonen min er allerede avgjort. Jeg må returnere til Atlético Madrid. Det viser seg at situasjonen er låst, og at Chelsea ikke vil frigi meg. Men jeg har tro på at situasjonen løser seg når jeg returnerer til Spania, sa Costa ifølge Globoesporte.

Chelsea har bøtelagt Costa for de fire ukene han har vært borte uten tillatelse, mens Costa har langet ut mot behandlingen han har fått.

– De ønsker at jeg skal trene med reservene. Jeg får ikke tilgang til garderoben førstelagsspillerne bruker, og jeg får heller ikke ha kontakt med dem. Jeg er ingen kriminell. Det er ikke rettferdig å behandle meg på den måten, har Costa hevdet.

Tekstmelding - eller?
Brasilianeren hevdet tidligere i sommer at han fikk en tekstmelding fra manager Antonio Conte, der han ble fortalt at han ikke lenger var med i klubbens fremtidsplaner.

Chelsea mener på sin side at den fremstillingen er uriktig. Klubben hevder nemlig at Costa og hans representanter allerede i januar ble fortalt at han måtte finne seg en ny klubb nå i sommer.

Costa har kontrakt med Chelsea i to sesonger til, men kommer neppe til å bli værende i London-klubben så lenge. En retur til Atlético skal være eneste alternativ for ham.

Det er imidlertid langt fra sikkert at han kommer til å melde overgang til Madrid-klubben før overgangsvinduet stenger. Atlético har uansett ikke lov til å registrere spillere før 1. januar som følge av en UEFA-dom.