Englands landslagssjef gir ungguttene sjansen

Gareth Southgate gir blant andre Nathaniel Chalobah muligheten.

Se en av de tre England-debutantene bli lurt trill rundt i denne ukens utgave av Premier Leaks i vinduet øverst!

Se Premier League igjen til helgen på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo. Sendestart lørdag 12.45!

Her får du tilgang til Premier League på TV 2 Sumo!

Englands landslagssjef Gareth Southgate tok torsdag ut troppen til kampene mot Malta og Slovakia i neste uke.

I kjølvannet av Wayne Rooneys beslutning om å trekke seg fra framtidig landslagsfotball, har det også vært spekulert mye i hvilke spillere Southgate ville gi muligheten.

Samtidig har engelsk fotballfans også vært spent på hvorvidt stjerneskudd som Liverpools Trent Alexander-Arnold ville få sin første innkalling. Det gjorde han ikke, men tre menn uten landskamper ble det uansett plass til.

Watfords Nathaniel Chalobah, Evertons Jordon Pickford og Leicesters Harry Maguire har alle muligheten til å få sin England-debut i en av disse kampene.

Chalobah, som forlot Chelsea til fordel for Watford i sommer, og Pickford, som forlot Sunderland til fordel for Everton, var begge del av det engelske U21-landslaget som kom til semifinalen i U21-EM i sommer. 24 år gamle Maguire, som skiftet fra Hull til Leicester i sommer, har også én u-landskamp, så langt tilbake som i 2012 som ung og lovende Sheffield United-forsvarer.

Her er hele troppen!

Keepere:
Jack Butland, Joe Hart, Tom Heaton, Jordan Pickford

Forsvarsspillere:
Ryan Bertrand, Gary Cahill, Aaron Cresswell, Harry Maguire, Phil Jones, Michael Keane, Chris Smalling, John Stones, Kieran Trippier, Kyle Walker

Midtbanespillere:
Dele Alli, Nathaniel Chalobah, Eric Dier, Jordan Henderson, Jesse Lingard, Jake Livermore, Alex Oxlade-Chamberlain, Raheem Sterling

Angripere:
Jermain Defoe, Harry Kane, Marcus Rashford, Daniel Sturridge, Jamie Vardy, Danny Welbeck

Se vår nye Premier League-portal her!