SEXVIDEO: Paris Hilton forlater en fest ombord på en luksusyacht i forbindelse med filmfestivalen i Cannes, mai, 2017.
SEXVIDEO: Paris Hilton forlater en fest ombord på en luksusyacht i forbindelse med filmfestivalen i Cannes, mai, 2017. Foto: Stella Pictures

Paris Hilton (36) bryter stillheten

– Jeg ville bli som prinsesse Diana. Men sexvideoen ødela alt, sier Paris Hilton.

I 2004 hadde Paris Hiltons egen tv-serie «The Simple Life» premiére i USA. Da var den tidligere modellen på toppen av karrieren og var en av de mest kjente personene i verden.

Sexvideo

Tre år tidligere hadde hun truffet sin daværende kjæreste Rick Salomon (48) og de to hadde et lykkelig forhold.

Sammen filmet de hverandre og lagde en ikke helt ukjent sexvideo. Det var kjæresten Rick Salomon som publiserte videoen. Den spredte seg på internett i rasende fart like etter Hilltons tv-serie hadde premiére.

EKS: Rick Salomon forlater en nattklubb i West-Hollywood, februar, 2008. Foto: Stella Pictures
EKS: Rick Salomon forlater en nattklubb i West-Hollywood, februar, 2008. Foto: Stella Pictures

Ødela karrieren

I dag forteller Paris Hilton om hvordan sexvideoen ødela karrieren hennes. I et intervju med magasinet Marie Claire forteller hun at hun hadde en drøm om å bli som prinsesse Diana.

Men de planene falt i grus etter at videoen ble publisert.

– Det gjorde virkelig vondt. I hele mitt liv har jeg sett opp til Diana og alle disse flotte kvinnene. Nå kjennes det som at han fortyrret alt, sier hun og referer til kjæresten Rick Salomon.

– Jeg hadde kunnet bli som Diana, men på grunn av videoklippet, så vil jeg alltid bli forhåndsdømt og bli kalt masse upassende, bare fordi jeg hadde en privat stund med kjæresten min, sier Paris Hilton.

Angrer på forholdet

Paris Hilton fortsetter videre i intervjuet at hun skulle ønske at hun aldri traff på sin daværende kjæreste, Rick Salomon.

NY KJÆRESTE: Paris Hilton og kjæresten Chris Zlyka deltar på en fest på Ibiza, juli, 2017. Foto: Stella Pictures
NY KJÆRESTE: Paris Hilton og kjæresten Chris Zlyka deltar på en fest på Ibiza, juli, 2017. Foto: Stella Pictures

– Ja, det er det jeg virkelig angrer på i livet mitt. Jeg skulle ønske vi aldri hadde møttes. Etter alt som foregikk kunne jeg ikke gå ut av huset på flere måneder. Jeg var så deprimert og ydmyket, og ville ikke at noen skulle se meg, sier hun til Marie Claire.

Æreskrenkelse

Da sexvideoen kom ut hevdet Paris Hilton at hun ikke hadde godkjent at den skulle publiseres. Rick Salomon saksøkte da Paris for æreskrenkelse og Paris Hilton svarte med å stevne Rick Salomon.

De hele endte med en felles enighet, og de to partene gjorde til slutt opp uten rettslig hjelp. Detaljene i hva de kom frem til er ikke kjent for allmennheten.

Paris Hilton har hatt mange kjærester etter Salomon og hennes siste flamme er modellen Chris Zlyka (31).