Student savnet etter fadderfest i Trondheim

Politiet har startet etterforskning etter at en 20-åring fra Stavanger ble meldt savnet etter en fadderfest i Trondheim sentrum natt til tirsdag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til tirsdag forlot den 20 år gamle studenten en fadderfest på utestedet The Mint i Trondheim og sendte en melding til søsteren sin om at han var på vei hjem. Da familien ikke hørte fra ham etter det, meldte de ham savnet.

– Vi vil gjerne ha opplysninger fra folk som kan ha sett den savnede, sier krimvaktleder Geir Langås ved Sentrum politistasjon i Trondheim til Adressa.

20-åringen er fra Stavanger og har bodd i Trondheim i ett år, der han er BI-student og fadder under fadderuka.

Han ble meldt savnet like før klokken 1 natt til onsdag.

– Alt tyder på at den savnede hadde til hensikt å komme hjem. Han karakteriseres som en pliktoppfyllende kar. Politiet synes det er rart at han har forsvunnet, sier Langås.

Onsdag ettermiddag opplyser politiet til TV 2 at de nå undersøker elektroniske spor, sjekker overvåkningsvideoer og gjennomfører vitneavhør i saken.

– Vi har foreløpig ingen opplysninger om hvor han kan være. Vi jobber utifra flere hypoteser om hva som kan ha skjedd, men ingen av hypotesene er sterkere enn andre, sier kriminalvaktleder Marit Johanne By til TV 2.

Ifølge politiet var mannen kledd i en mørkegrønn bomberjakke, rød sid T-skjorte, svart Adidas-skyggelue og blå dongeribukser.

(©NTB/TV 2)