TILBAKE: Daniel Craig gjentar rollen som James Bond.
TILBAKE: Daniel Craig gjentar rollen som James Bond. Foto: SCANPIX/Miguel Medina

TILBAKE SOM AGENT 007:

Angrer på sjokkuttalelse om James Bond-rollen

Daniel Craig (49) bekrefter at det blir en ny film som James Bond.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Jeg vil heller kuttet opp håndleddene mine, sa Daniel Craig i 2015.

Da var han akkurat ferdig med den hittil siste James Bond-filmen, «Spectre». Han var trøtt, sliten og lei, og ville vekk fra Bond-sirkuset fremfor å spille i en film til.

Ydmyk Bond

Men i nattens «The Late Show» hadde pipen en annen lyd, og Craig bekreftet overfor programleder Stephen Colbert at han gjentar rollen som agent 007.

– Vi har diskutert det og prøvd å finne ut av ting, men jeg har alltid ønsket det, sa han i det populære talkshowet.

På spørsmål om den sjokkerende kommentaren fra 2015, svarte han ydmykt:

– Det er ikke noe poeng i å komme med unnskyldninger, men det var to dager etter at den forrige filmen var ferdig og jeg ble spurt om jeg ville gjøre en film til. Istedenfor å svare noe med stil og klasse, svarte jeg noe utrolig dumt, forklarte skuespilleren til Colbert.

Milliardbud

Tidligere i sommer kom nyheten om at det kommer en James Bond-film i 2019. Spekulasjonene om hvem som skulle ha hovedrollen har vært mange, men The New York Times hevdet å vite at det ville bli Daniel Craig.

I følge The Guardian skal Craig ha blitt tilbudt over en milliard kroner for å si ja til rollen som James Bond en siste gang. Hva den endelige summen er, er ikke kjent.

Filmen som kommer i 2019 blir den 25. James Bond-filmen i rekken.

I mai kom den triste nyheten om at Roger Moore er død, 89 år gammel. Moore er fortsatt den skuespilleren som har spilt James Bond flest ganger med sine sju filmer.