I forbindelse med sitt 50-årslag med familien i Helsinki i Finland, møtte Elisabeth Grøtte Kolstad på denne bilen. Hvilket merke det er, vet hun imidlertid ikke. Foto: Privat
I forbindelse med sitt 50-årslag med familien i Helsinki i Finland, møtte Elisabeth Grøtte Kolstad på denne bilen. Hvilket merke det er, vet hun imidlertid ikke. Foto: Privat

Gjett om den mystiske testbilen vakte oppsikt!

Elisabeth fikk fram kameraet. Men hvilken bil er det?

Norges befolkning har virkelig fått opp øynene for testbiler som kjører rundt med kamuflasjefolie. Og mange sender heldigvis bildene til oss i Broom!

En av dem som har vært på hugget og debutert som "spionfotograf" er Elisabeth Grøtte Kolstad fra Bergen.

Hun var nylig på et 12-dagers cruise med familien for å feire sin egen 50-årsdag, sønnens 15-årsdag og datterens 18-årsdag, da bilen på bildet dukket opp under et besøk i Helsinki.

– Den kom kjørende mens vi ruslet rundt i byen ved havnen. Vi så folk begynte å snu seg etter den, og noen tok opp kameraer og tok bilder. Og da gjorde jeg det samme, forteller Elisabeth.

Se hva Birger oppdaget i ferien

– Stilig fasong

Hun knipset i vei, men synes det er vanskelig å avgjøre hvilken modell det er snakk om.

– Jeg er ingen bilkjenner i det hele tatt. Men stilig fasong er det, såpass ser jeg. Vi mener også at det kom motorlyd fra den, ikke høy lyd – bare slik fin lyd. I byen, med mange biler og andre rundt, er det imidlertid litt vanskelig å være sikker, sier hun.

Se hva Broom-Øyvind oppdaget i sommerferien

Mystisk

Vi er enige med Elisabeth, det er sannelig ikke lett å si hvilken modell det er snakk om.

Karosseriet tyder på at det er snakk om en større sedan. Bakdøra er ganske bred og bilen ruver godt i trafikkbildet.

Men hvilken modell det er er klarer vi ikke å slå fast. Det er heller ikke bilder fra andre vinkler, som kan hjelpe oss å avsløre andre detaljer.

Dette gjør John når kona og døtrene går på spa

Ulike meninger

Vi sendte bildet på en liten runde i Broom-redaksjonen for å se om vi kunne finne det ut. Her er litt av det vi diskuterte:

Profilen på bilen minner om en Audi A6. Den skal jo snart erstattes, så med tanke på tidspunktet kunne det stemme bra. Men baklyktene er slett ikke slik vi er vant med fra den kanten.

Hekken kan minne litt om Peugeot, men de har såvidt vi vet ikke en stor sedan på vei.

Slik svarte de på frekke spionbilder

Gode forslag?

Sjåføren har vinduet nede og det ser ikke ut som det er en stor skjerm på dashbordet. Men heller ikke det gir oss et godt nok hint til å kunne slå fast merke og modell.

Vi er med andre ord på stedet hvil, med tanke på å få en avgjørelse.

Så spørsmålet vi må bringe videre til våre mange lesere er: Ser du hvilken modell dette kan være? Bruk kommentarfeltet under:

Gjett om dette vakte oppsikt på ladestasjonen!