Clattenburgs dom: – Watfords tredje mål er offside

Liverpools baklengsmål på overtid skulle ikke vært godkjent og Sadio Mané skulle vært utvist, melder Mark Clattenburg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool så ut til å ta alle tre poengene i Premier League-åpningen mot Watford, men på overtid dukket Miguel Britos opp og utlignet til 3-3 etter et hjørnespark.

Så kom spørsmålet om målscoreren sto i offside da innlegget fra den brasilianske nysigneringen Richarlison ble spilt.

– Det er offside. Han står i offside og blokkerer for Simon Mignolet, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp.

TV 2s nye Premier League-ekspert Mark Clattenburg kunne meddele at Klopp har rett og at avgjørelsen om å godkjenne målet på Vicarage Road var feil.

– Watfords tredje mål er offside. Foran ballen og med innflytelse overfor keeperen, skriver den tdligere toppdommeren i en SMS.

Simen Stamsø Møller meldte først at det ikke var offside men etter konklusjonen til Clattenburg, valgte TV 2-eksperten å gjøre helomvending.

– Det er en absurd situasjon. Da vet vi at en spiller ikke kan stå foran og være i offside, selv om ballen går bakover, sier Stamsø Møller.

Clattenburg skal selv på jobb i Brighton senere, og så hendelsene fra oppgjøret på video. Han kunne også melde at han mente Liverpool burde vært redusert til ti mann på stillingen 2-1 til vertene i første omgang.

– Sadio Manés forseelse i det 36. minutt er rødt kort. Støtet i forseelsen er på ankelen og over ballen, skrev han om situasjonen der Liverpool-stjernen tråkket på oppgjørets tredje målscorer Abdoulaye Doucouré.