HAVNER HAN I BARCELONA? Tottenhams Christian Eriksen er ønsket på Camp Nou.
HAVNER HAN I BARCELONA? Tottenhams Christian Eriksen er ønsket på Camp Nou. Foto: Kirsty Wigglesworth

Fotballryktene: – Barcelona retter blikket mot Christian Eriksen og Ivan Perisic

Og Isco er til salgs for 6,5 milliarder kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siste ord er foreløpig sagt i sagaen rundt Philippe Coutinho. Brasilianeren leverte en skriftlig forespørsel om å bli solgt bare timer etter at Merseyside-klubben sendte ut en pressemelding om at de ikke kommer til å selge ham.

Denne ble umiddelbart avvist av Liverpool, og nå har Barcelona rettet blikket mot Tottenhams danske midtbanestjerne Christian Eriksen. Det skriver Independent.

Daily Record hevder for øvrig at Liverpool satte en prislapp på 1,4 milliarder kroner for Coutinho.

Barcelona har flere jern i ilden. Borussia Dortmunds unge franskmann Ousmane Dembele skal være klubbens hovedmål. Ifølge AS vil den katalanske storklubben legge inn et bud på drøyt 1,3 milliarder kroner for 20-åringen.

Om både Eriksen og Dembele skulle gå i vasken, er Ivan Perisic et mulig tredjevalg for Barcelona. Det er dårligere nyheter for Manchester United, som lenge har vært koblet til kroaten.

PSG har tilbudt Kylian Mbappe en årslønn på 168 millioner kroner over fem år for å lokke ham vekk fra Monaco. Det skriver L'Equipe. Mbappe skal være interessert i en overgang, men foreløpig er det ikke enighet mellom partene.

Real Madrids interesse for Mbappe har kjølnet. I stedet vil hovedstadsklubben trappe opp jakten på signaturen til Eden Hazard, skriver Don Balon. Samme nettsted skriver at Thibaut Courtois og David de Gea ikke lenger er transfermål for Zinedine Zidane.

Chelsea la inn et bud på 155 millioner kroner for Leicesters midtbanespiller Danny Drinkwater tidligere i sommer. Det ble avslått. Foreløpig har det ikke kommet flere bud fra Chelsea, skriver Telegraph.

Midtbanespilleren Jack Colback (27) har havnet i klammeri med Rafael Benitez og kan være på vei vekk fra Newcastle, skriver Daily Mail.

Tottenham har holdt en lav profil på overgangsmarkedet i sommer. Nå er klubben i samtaler med Ajax om en overgang for midtstopperen Davinson Sanchez. 21-åringen vil koste drøyt 360 millioner kroner. Danny Rose googler Sanchez i dette øyeblikk. Tottenham har også gjort et fremstøt på Celta Vigos midtbanespiller Pape Cheikh Diop. Mer googling for Rose.

Drømmer du om at klubben din henter Isco før vinduet stenger? Det kan bli en dyr affære. Utkjøpsklausulen hans lyder nå på 6,5 milliarder kroner, skriver AS. Noe for PSG?

Burnley har planer om å legge inn et bud på 155 millioner kroner for Leeds-spissen Chris Wood, skriver The Sun. Wood skal erstatte Andre Gray, som nylig signerte for Watford.

Om Wood havner i Burnley, vil Leeds prøve seg på Hamburg-spissen Pierre-Michel Lasogga, skriver Bild.

I serien blodpriser for middelmådige fotballspillere: Swansea vil legge 206 millioner kroner på bordet for å hente Stoke-spilleren Joe Allen. Stoke sier at Allen ikke er til salgs.

Romas sportsdirektør Monchi sier at klubben ikke har planer om å øke 330-millionersbudet på Leicesters Riyad Mahrez. Så får vi se om han holder ord.

West Ham har gjort en muntlig avtale med Sporting Lisboa vedrørende en overgang for William Carvalho, hevder Diario de Noticias.

Manchester United er på jakt etter en ny Bebe. Ifølge Oliveirenses direktør Antonio Jose Leite er Manchester-klubben nær ved å sikre seg underskriften til 19-åringen Bruno Amorim.