Her er McGregor-videoen «alle» har ønsket å se

Se videoen og døm selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For drøyt to uker siden kom det frem at Paul Malignaggi ikke lenger ville hjelpe Conor McGregor frem mot milliardkampen mot Floyd Mayweather.

Amerikaneren, som hadde sparret med McGregor, mente bilder lekket fra en av treningsøktene satte ham i et ufortjent dårlig lys og forlot irens treningsleir.

Et bilde av ham liggende på bakken var dråpen som fikk begeret til å renne over for Malignaggi. Han hevdet selv at det ikke var etter et slag, men at han ble dyttet.

– Når jeg ser tilbake på erfaringen som helhet, ikke bare sparringen, så var det uten tvil en agenda om å få meg til å se dum ut, sa Malignaggi og krevde at hele videoen skulle legges ut.

– Jeg vil ha den sparrevideoen sluppet. Jeg skjønner at den ikke kan komme ut nå, men Conor, om du har baller, vis hva som virkelig skjedde, sa Malignaggi til ESPN.

Fredag kveld la UFC-president Dana White ut en videosnutt på ti sekunder fra den mest omtalte sparringskampen i 2017. Videoen viser at McGregor treffer Malignaggi, som så går i bakken. Malignaggi hevder fortsatt at han ble dyttet og havnet i ubalanse.

Han mener samtlige 36 minutter må vises, ikke bare korte videosnutter.

– Denne snutten er fra runde 12. Jeg har vært åpen om at jeg var trøtt og vekke. Men «knockdown»... se høyrehånden hans som drar meg fra bak nakken, skriver Malignaggi på Twitter.

Maurice Lee, sparringspartneren til Mayweather, synes lite om McGregors behandling av Malignaggi.

– Det viser mye. Det viser at McGregor tenker mer på showet rundt enn på selve boksingen. Han burde fokusert på boksingen, ikke å legge ut slike ting på sosiale medier så tett på kampen, sier Lee, som forteller at Floyd Mayweather ikke ville gjort noe lignende.

– Floyd viser deg respekt. Han behandler deg bra og betaler bra. Når alt kommer til alt anerkjenner han deg. Floyd er ikke typen som slår deg og forteller og skryter av det til resten av verden. Man vinner ikke kamper i gymmen, sier Lee.

Han mener McGregor burde takket Malignaggi i stedet for å rakke ned på ham.

– Han skulle vært takknemlig for at Paulie ønsket å gi ham litt erfaring. Paulie er ingen Floyd. McGregor skulle vært fornøyd med at en sterk veteranbokser hjelpe ham i forberedelsene, for han kommer til å trenge det. Paulie er en teknisk god bokser med en høy bokse-IQ Han har ikke kraft i slagene og ble likevel dobbel verdensmester. Det sier det meste. Jeg har hørt at Paulie var den sterkeste av dem. Og Paulie Malignaggi er ingen Floyd, sier Lee.