Jogger dyttet kvinne foran buss – 50-åring pågrepet

Sjokkvideoen av joggeren som dytter kvinnen ut i veien har gått verden rundt. Nå har politiet pågrepet en 50 år gammel mann.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere denne uka viste TV 2 overvåkningsvideoen hvor en jogger på Putney Bridge i London dyttet en kvinne ut i veien, rett foran en buss.

London-politiet pågrep torsdag en 50 år gammel mann i Chelsea sørvest i London.

– En 50 år gammel mann ble arrestert, mistenkt for å ha forårsaket grov legemsbeskadigelse, på en adresse i Chelsea-området om morgenen torsdag 10. august, skriver politiet i en pressemelding.

Mannen ble løslatt etter avhør, men han er fortsatt under etterforskning.

London-politiet friga overvåkningsvideoen fra 5. mai i håp om å få tips som kunne identifisere joggeren.

I videoen, som du kan se over, ser man en mann komme joggende. Brått dytter han kvinnen, som faller ut i veien. En buss kommer kjørende, og klarer å unngå henne med et nødskrik.

Politiet mistenkte at mannen dyttet kvinnen med vilje.

Kom joggende tilbake

I en pressemelding skrev de at mannen kom joggende tilbake på Putney Bridge 15 minutter etter dyttingen, men at han ignorerte offeret, som prøvde å konfrontere ham.

– Offeret ble satt i en ekstrem fare da hun ble dyttet ut i veien. Det var kun takket være den utrolige reaksjonen til bussjåføren som gjorde at hun ikke ble overkjørt, opplyste Mat Knowles ved Metropolitan Police i pressemeldingen.