VIL TIL PSG: Kylian Mbappé skal ha bestemt seg for at han vil spille sammen med Neymar i PSG.
VIL TIL PSG: Kylian Mbappé skal ha bestemt seg for at han vil spille sammen med Neymar i PSG. Foto: Scanpix/Montasje

Fotballryktene: – Mbappé har bestemt seg

Mens Juventus forbereder bud på Liverpool-profil. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den neste store overgangen virker å være like rundt hjørnet; PSG er igjen involvert. Ifølge den franske avisen L'Equipe har supertalentet Kylian Mbappé bestemt seg for at han vil spille for PSG. På fremsiden av fredagens avise er det et stort bilde av den 18-årige spissen ved siden av PSG nysignering Neymar med den tilhørende tittelen «Mbappé ønsker å spille med Neymar». Det hevdes at Monaco vil sitte igjen med en overgangssum på 1,67 milliarder kroner – noe som vil gjøre Mbappé til tidenes nest dyreste spiller. Rekorden tilhører som kjent Neymar etter to milliardersovergangen til PSG forrige uke.

AS skriver at PSG samtidig skal være villige til å la argentineren Javier Pastore gå til Atlético Madrid i et håp om å signere deres keeper Jan Oblak. Realistisk sett vil nok ikke en overgang skje før i januar som følger av Atléticos overgangsnekt.

Liverpool-fansen har latt seg bekymre over et mulig salg av lagets stjernespiller, Philippe Coutinho, men nå kan det være mer neglebiting i vente. Ifølge Gazzetta dello Sport kommer Juventus til å legge inn et bud på i underkant av 240 millioner kroner for Emre Can. Den tyske midtbanespilleren går inn i sitt siste kontraktsår i LIverpool.

Biter negler gjør også Arsenal-fansen. Alexis Sánchez er fremdeles et usikkert kort, selv om Arsène Wenger har sagt at chileneren ikke kommer til å bli solgt. Daily Mail melder nå at Arsenal kommer til å tilby angriperen en ny kontrakt verdt tre millioner kroner i uken. Det samsvarer med Sánchez' egne ønsker. The Sun skriver samtidig at Arsenal føler seg stadig sikrer på at Mesut Özil, som i likhet med Sánchez har ett år igjen av kontrakten, kommer til å signere en ny avtale med Gunners.

Telegraph skriver at West Ham er innstilte på å sprenge sin egen overgangsrekord for å hente Sporting-midtbanespilleren William Carvalho til London. Det snakkes om en overgangssum på 280 millioner kroner for portugiseren, som i flere år er blitt koblet til engelske toppklubber. Angivelig skal West Ham-representanter være på plass i Lisboa for å forhandle frem en avtale.

Danny Rose sørget for et aldri så lite jordskjelv i engelsk fotball da han fyrte løs med eksplosive kommentarer i et intervju med The Sun torsdag. Backen føler han blir underbetalt, og han innrømmet at han er åpen for å forlate Tottenham. Blant klubbene som umiddelbart ble koblet til venstrebacken er Chelsea og Manchester United. Begge klubbene trenger å styre på venstreback, og ifølge Daily Record er Rose et av José Mourinhos alternativer. PSGs høyreback Serge Aurier skal være enig med Manchester United om en overgang. Tottenham skal angivelig ha verdsatt Rose til rundt 500 millioner kroner – det samme som Kyle Walker ble solgt til Manchester City for.

Antonio Conte har vært tydelig på at han trenger flere spillere for å kunne kjempe om tittelen, samtidig som klubben skal tilbake i Mesterligaen. Telegraph skriver at Everton Ross Barkley peker seg ut som et alternativ. Chelsea trenger flere midtbanespillere og spillere som han få opp den såkalte «home grown»-kvoten. Leicesters Danny Drinkwater er også en av alternativene det er blitt snakket mye om.

Gylfi Sigurdsson er fremdeles ikke Everton-spiller, men mye tyder på at islendingen blir det i løpet av august. Swansea-manager Paul Clement sier ifølge Wales Online at klubbene må komme til et kompromiss for at overgangen skal gå i boks – trolig er det overgangssummen man ikke er helt enige i. Clement sier samtidig at Fernando Llorente ikke kommer til å forlate klubben.

Salget av Andre Gray til Watford gjør at Burnley er på spissjakt. Ifølge Daily Mail har Burnley lagt inn et bud på 130 millioner kroner for Lille-spiss Nicloas de Preville, som scoret 14 mål på 30 kamper for den franske klubben forrige sesong.