VIL BORT: Philippe Coutinho skal etter sigende ønske en overgang til Barcelona.
VIL BORT: Philippe Coutinho skal etter sigende ønske en overgang til Barcelona. Foto: Dale De La Rey

Fotballryktene: – Bud nummer to avslått på Coutinho, et tredje er på vei

Og Chelsea skal være nær ny høyreback.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barcelona la onsdag inn bud nummer to for Liverpools Philippe Coutinho. Ifølge Telegraph skal budet ha vært på rundt 940 millioner kroner, og Liverpool skal ha avslått det kontant, akkurat som sist.

Tidligere i sommer skal Liverpool ha avslått et bud på rundt 750 millioner kroner for brasilianeren, og det er ingenting som tyder på at de vil forandre mening så tett opp til seriestart.

Det er ventet at katalanerne vil komme tilbake med et tredje bud, men ifølge Liverpool Echo har Liverpool-ledelsen gitt spanjolene klar beskjed om at det vil være bortkastet tid.

Daily Star skriver at Chelsea har lagt inn et bud på rundt 370 millioner kroner for Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain (23). Den engelske landslagsspilleren har kun tolv måneder igjen av kontrakten med Arsenal og skal etter rapportene være misfornøyd med å måtte spille ute av posisjon.

Oxlade-Chamberlain figurerte en del på vingbacken på tampen av forrige sesong, og gjorde det samme mot Chelsea i Community Shield. Chelsea skal være villig til å tilby ham nærmere 1,25 millioner kroner i uken, noe Arsenal ikke har vært i nærheten av å tilby så langt i forhandlingene.

Antonio Conte er tydeligvis på back-jakt. Ifølge Express kan Valencia-backen Joao Cancelo være klar for London-klubben i løpet av dagen. Sky Sports-journalist Kaveh Solhekol skriver at klubben har fulgt 23-åringen lenge og er villig til å gi rundt 300 millioner kroner for portugiseren.

Spanske Sport skriver at Conte også skal ha gitt Chelsea-ledelsen beskjed om å hente Barcelonas høyreback Sergi Roberto. Spanjolen skal ha en utkjøpsklausul på rundt 380 millioner kroner.

West Ham forbereder et bud på rundt 270 millioner kroner for Sporting Lisoboas midtbanemann William Carvalho, skal vi tro Daily Mail.

Newcastle skal ha sikret seg brasilianske Kenedy på et sesonglangt lån, hevder Mirror. Kenedy ble sendt hjem i skam fra Chelseas treningsleir i Kina etter en rekke upassende meldinger på sosiale medier, og er ikke en del av manager Antonio Contes planer.

Arsenal frykter at Alexis Sanchez vil forsøke å forlate klubben før overgangsvinduet stenger. Chileneren virker å ha belaget seg på at han må bli i Nord-London en siste sesong, men Mirror skriver at klubben ikke føler seg trygge på at spilleren vil forholde seg rolig. Sanchez går glipp av Arsenals to første seriekamper på grunn av en mageskade.

Daily Mail melder at Manchester United har startet kontraktsforhandlinger med Zlatan Ibrahimovic. Den svenske superstjernen er ute med skade til over nyåret, men skal være svært lysten på en ny kontrakt med United. Han har også vært koblet til amerikanske klubber, men det er ventet at José Mourinho og Manchester United vil re-signere ham når han blir skadefri.

Newcastle-manager Rafa Benitez er ikke fornøyd med overgangsvinduet så langt. Nå ønsker han å hente landsmannen Lucas Perez fra Arsenal, skriver Chronicle. Den spanske spissen er på vei bort fra Arsenal, men prislappen på rundt 150 millioner kroner har skremt bort beilerne så langt i sommer.

Tidligere Tottenham-flopp Roberto Soldado er klar for tyrkiske Fenerbache. Den spanske spissen har spilt de siste sesongene i Villarreal, men klubben har bekreftet overgangen i en pressemelding.