TROLIG FERDIG I PSG: Serge Aurier kobles til Chelsea og Manchester United.
TROLIG FERDIG I PSG: Serge Aurier kobles til Chelsea og Manchester United. Foto: Jean-francois Monier

Fotballryktene: – Premier League-giganter kjemper om PSG-spiller

Mens supertalent setter fart i Barcelona-spekulasjonene. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

PSG har gitt opp håpet om å signere Alexis Sánchez. Det melder Telegraph, som i samme artikkel hevder at både Chelsea og Manchester United er satt på alerten etter at PSG har bestemt seg for å legge høyrebacken Serge Aurier ut for salg. Signeringen av Dani Alves, samt Thomas Meunier i stallen, gjør at den franske giganten tåler å kvitte seg med ivorianeren. Det meldes om en prislapp på rundt 250 millioner kroner. 24-åringen har en dom på seg for vold mot en politimann i fjor, som han har anket. Dersom den blir stående, kan det by på problemer for en eventuell overgang til en engelsk klubb.

Goal skriver at Kylian Mbappé fremdeles er på radaren til PSG, selv om man punget ut over to milliarder kroner for Neymar. PSG har holdt kontakten med stjerneskuddet gjennom hele sommeren. Real Madrid lusker også i buskene. Telefoot melder at Mbappé har bestemt seg for at PSG blir neste karrieresteg.

Chelsea er trolig langt fra ferdighandlet, og nå skriver Daily Mail at blåtrøyene har lagt inn et bud på 260 millioner kroner for byrival Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain. Angivelig skal Arsenal være lite interessert i å selge, men det kan bli vanskelig å holde på spilleren som kun har ett år igjen av kontrakten. Det ryktes også at Chelsea er interessert i Leicesters Danny Drinkwater og Tottenhams Danny Rose.

Spekulasjonene rundt Philippe Coutinho fortsetter med uforminsket styrke. Mirror skriver at Barcelona ønsker å få overgangen på plass i løpet av denne uken ved å forhandle frem en avtale med Liverpool i prisklassen rundt én milliard kroner. Men ifølge Daily Star hevder Liverpool at katalanerne kaster bort tiden sin ved å fortsette jakten på den brasilianske stjernen.

Samtidig som det spekuleres i at Barcelona vil bruke Neymar-pengene på Coutinho, skyter ryktene rundt Bourssia Dortmunds Ousmane Dembélé fart. Den meget talentfulle 20-åringen har nå fjernet Borussia Dortmund fra bio-en på både Instagram og Twitter – noe som naturligvis blir tolket som hint om at han skal bort fra klubben.

Virgil van Dijk kommer vi til å høre mye om frem til overgangsvinduet stemmer. Nederlenderen vil bort fra Southampton, men klubben er fast bestemt på at det ikke kommer til å skje. Express hevder å vite at klubben heller vil la van Dijk råtne på tribunen enn å selge ham til Liverpool, som har vist stor interesse for forsvarsspilleren. Også Arsenal og Chelsea kobles til 25-åringen.

Daily Mail skriver at Liverpool kommer til å si nei til Hannover og deres ønske om å leie 17-åringen Ben Woodburn.

José Mourinhos flørting med Gareth Bale ser ikke ut til å gi resultater. Etter Supercupfinalen uttalte Bale at han ønsker å bli værende i Real Madrid.

Fremtiden til Riyad Mahrez er uviss. Interessen fra Roma har kjølnet, og nå er det en annen Serie A-klubb det snakkes om. Ifølge Mirror ønsker Inter å sikre seg den kreative angrepsspilleren, men prisen er en utfordring. Romas bud på over 300 millioner kroner ble avslått – Leicester ønsker seg helt opp mot 500 millioner kroner for algerieren, som ble kåret til årets spiller i Premier League i 2015/2016-sesongen.

Samtalen mellom Everton og Swansea rundt en overgang for Gylfi Sigurdsson har brutt sammen, men ifølge Sky Sports er det fremdeles sannsynlig at det blir en overgang.