UT I FØRSTE RUNDE: Casper Ruud maktet ikke å slå sin franske utfordrer i den første runden i ATP Challenger-turneringen i Aptos, California.
UT I FØRSTE RUNDE: Casper Ruud maktet ikke å slå sin franske utfordrer i den første runden i ATP Challenger-turneringen i Aptos, California. Foto: Johansen, Carina

Tap i USA for Ruud

Den norske tennisspilleren Casper Ruud (18) tapte kampen mot franske Quentin Halys i Aptos i California natt til onsdag norsk tid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nattens kamp ble en spennende fight som til slutt endte med tap for Ruud: 4-6, 6-3, 3-6.

– Igjen små marginer der ute, men Casper viser lovende takter på hardcourt, så her er det bare å kjøre på, heter det i en oppsummering på Ruuds Facebook-side.

Nettsiden tennis-norge.com skriver at Ruud lenge hadde store problemer med å takle den 20 år gamle franskmannens serve, men spilte seg etter hvert opp i første runde av ATP Challenger-turneringen i Aptos.

Nordmannen har forflyttet seg fra Washington DC over til California. Han gikk på en hetesmell i Citi Open og måtte trekke seg i tredje sett på grunn av varmen i forrige uke. I Aptos er temperaturen langt lavere, i tillegg til at det er en del vind.

Halys er rangert som nummer 126 i verden, mens Ruud er nummer 111 på rankingen.

Torsdag spiller Casper Ruud doublekamp med Akira Santillan fra Australia. De møter den australske duoen Alex Bolt og Jordan Thompson, som er seedet som nummer fire.

(©NTB)