– Medaljer betyr ikke noe for meg

Manchester United-manager José Mourinho ga bort medaljen etter Supercupen-finalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se scoringene fra kampen i Sportsnyhetene i videovinduet øverst på siden!

José Mourinho er normalt en dårlig taper, men Manchester United-manageren smilte på pressekonferansen etter Supercup-nederlaget for Real Madrid.

Etter å ha mottatt medaljen som tapende finalist i tirsdagens finale i Skopje, gikk han rett bort til fansen i den makedonske hovedstaden og ga fra seg medaljen.

– Jeg beholder ikke alltid vinnermedaljene, så du kan forestille deg hvordan det er når jeg taper, sa Mourinho med et stort glis, og fortsatte:

– For meg blir medaljer bare lagt et sted i huset uansett, men for den gutten er det et stort øyeblikk. Det er noe han vil huske lenge, sa mannen som har vunnet det meste som kan vinnes.

Det var en tilfeldig Manchester United-tilhenger som fikk medaljen.

– Jeg vet ikke hvor han kommer fra, men det er noe han ikke kommer til å glemme. Medaljer betyr ikke noe for meg, spesielt ikke når jeg taper.

Det er ikke første gang Mourinho gir bort medaljen. Da Premier League-tittelen ble feiret med Chelsea i 2015, ga han også medaljen til en tilhenger. Det samme gjorde han i sin første Chelsea-periode og som Inter-trener.

Mourinho, som forrige sesong førte Manchester United til triumf i Community Shield, Ligacupen og Europaligaen, fikk også spørsmål om Gareth Bale, som har vært koblet til Manchester United i hele sommer.

På pressekonferansen i forkant av Real Madrid-kampen uttalte portugiseren at United ville gjøre et fremstøt på waliseren om han var banket i Supercupen, men trener Zinédine Zidane hadde Bale i startelleveren tirsdag.

– Den kampen er over, for både klubben og treneren vil beholde ham, sa han om Bale, som også fikk spørsmål om egen fremtid i Real Madrid.

– Jeg konsentrerer meg bare om å spille fotball, og jeg hører ikke på noe. Jeg leser ingenting, selv om noen forteller meg deler av det. Jeg nyter å spille fotball og spiller så mye som mulig og vinner trofeer, sa Bale til BT Sport etter kampen.

Real Madrid vant Supercupen etter mål av Casemiro og Isco, mens Romelu Lukaku reduserte til 1-2 i andre omgang.