Piotr Leciejewski er etter alt å dømme tapt for Sportsklubben Brann.

Zaglebie Lubin har høynet det opprinnelige budet på rødtrøyenes førstekeeper og kommer etter alt å dømme til å sikre seg 32-åringen to og et halvt år før kontrakten med bergenserne utløper.

– Budet er fortsatt for lavt, men vi er i hvert fall på bølgelengde, innrømmer Branns sportssjef Rune Soltvedt uten å si noe om størrelsen på polakkenes ferskeste bud.

– Det har vært tyst lenge, men nå ser det plutselig ut for at det skjer noe.

Zaglebie Lubin ble bare nummer ti i den polske toppdivisjonen forrige sesong, men har åpnet forrykende og leder Ekstraklasa med ti poeng av tolv mulige på sensommerens fire første kamper.

– Bare ett baklengs tyder ikke på at Zaglebie Lubin har noe keeper-problem, men interessen for Piotr (Leciejewski) har vært der lenge, røper Rune Soltvedt og medgir at situasjonen på Stadion er vanskelig.

Familien til Piotr Leciejewski har etter det TV 2 forstår allerede flyttet til et sted like i nærheten av Lubin midt mellom Poznan og Wroclaw lengst vest i Polen.

– Og når Piotr Leciejewski selv vil dette, havner vi i en helt umulig situasjon, vedgår Branns sportssjef.

Sportsklubben Brann håper å kunne innkassere rundt fem millioner kroner for veterankeeperen de i sin tid kjøpte fra Sogndal, men mye tyder på at de må nøye seg med drøyt halvparten.