Conor McGregor skal snart i ringen og møte Floyd Mayweather.
Conor McGregor skal snart i ringen og møte Floyd Mayweather. Foto: Steve Marcus

– McGregor kommer til å ta pengene og gi seg

Conor McGregors UFC-rival José Aldo (30) går kraftig ut mot irens lukrative boksekamp mot Floyd Mayweather.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et intervju med Los Angeles Times fnyser Aldo av kampen mellom de to superstjernene.

– Det er ingen mulighet for at McGregor kan slå Mayweather. Mayweather har gjort dette hele livet. Det er en helt annen idrett, slå Aldo fast.

Brasilianeren har et horn i siden til Conor McGregor. I 2015 var det iren som slo Aldo og endte hans ti år lange periode uten tap. Da knocket McGregor ut Aldo og tok fjærvekttittelen hans i UFC.

– Boksekampen er helt ulik den kampen. Det kan ikke sammenlignes, sier Aldo, som nå tror McGregor rett og slett kan gi seg med slåssing etter kampen mot 40 år gamle Maywather natt til søndag 27. august.

Kampen vil gi 29-åringen McGregor en klekkelig sum penger. Mer enn nok til å pensjonere seg og leve godt resten av livet om han skulle ønske det.

José Aldo.
José Aldo. Foto: Jeff Chiu

– Etter Maywather-kampen får han mange millioner dollar. Han kommer antagelig aldri til å slåss igjen, sier Aldo, som mener kampen er en vits og kun er kommet i stand på grunn av pengene.

Nå må det naturligvis bemerkes at Aldo antagelig sier dette for å provosere McGregor til å fortsette, slik at Aldo på et tidspunkt kan få en ny kamp mot sin irske rival. Det er i alles interesse i UFC-sirkuset at feiden mellom stjernene holdes i live.

UFC-sjef Dana White sier han regner med McGregor kommer til å forsvare sitt lettvekterbelte i UFC mot slutten av året om han ikke skader seg i boksekampen. Iren har også planer om å reise til Russland for å møte ubeseirede Khabib Nurmagomedov.

Sparringskrangel

Conor McGregors forberedelser til gigantkampen har pågått for fullt gjennom sommeren. Nylig toppet det seg da det ble lagt ut biler fra en sparringsseanse mellom ham og Paul Malignaggi. De viste McGregor i et fordelaktig lys, noe som absolutt ikke stemte med virkeligheten, ifølge Paul Malignaggi.

– Han klynker som en jente når han får slag mot kroppen, sier Malignaggi ifølge Daily Mail.

Om noen uker får vi se om en av tidenes mest omtalte boksekamper blir en parodi eller ikke.