BARCELONA: Philippe Coutinho kan være på vei til Barcelona.
BARCELONA: Philippe Coutinho kan være på vei til Barcelona. Foto: Paul Ellis

Fotballryktene: – Liverpool vil ikke klare å holde på Coutinho

Og Tottenham kan miste enda en back.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere Liverpool-manager Graeme Souness mener Philippe Coutinho vil forlate Liverpool i sommer.

– Det er umulig for ham å si nei, og når de store spillerne vil dra så får de viljen sin, sier han til Sky Sports.

Souness får støtte av tidligere Arsenal-spiss Ian Wright. På et radioprogram med BBC sier han at «Når Barcelona vil ha deg, så må du dra.»

Men Liverpool-manager Jürgen Klopp nekter å selge brasilianeren, uansett pris, melder Mirror.

Barcelona er imidlertid også fortsatt interessert i Dortmunds Ousmane Dembélé, skriver Sport.

Daily Mail skriver at både Chelsea og Manchester United er interesserte i Paris Saint-Germains ivorianske høyreback Serge Aurier. Han skal være tilgjengelig for rundt 300 millioner kroner.

Manchester United og Inter jakter Tottenhams engelske venstreback Danny Rose, melder Mirror. Den engelske landslagsspilleren er for tiden skadet og har ikke spilt fotball siden 31. januar, men er ansett som en viktig brikke i Spurs-laget.

Chelsea håper at Southamptons dårlige forhold til Liverpool skal gi dem en fordel i forhandlingene om Virgil van Dijk, melder Telegraph. Den nederlandske midtstopperen krever som kjent å bli solgt fra sørkystklubben.

Arsenals brasilianske midtstopper Gabriel kan være på vei til Valencia. Den spanske klubben er interessert i å kjøpe 26-åringen, og Arsenal skal være åpne for å selge, melder Evening Standard.

Stoke håper å fullføre en overgang verdt 80 millioner kroner for Portos nederlandske midtstopper Bruno Martins Indi før sesongen starter lørdag, skriver Sentinel. Den nederlandske landslagsspilleren var på utlån i PL-klubben forrige sesong.

Mens Giannelli Imbula, Stokes rekordsignering fra nettopp Porto, skal være på vei til Monaco. Den franske avisen L'Equipe melder at Imbula har blitt enige om de personlige betingelsene med den regjerende franske mesteren.

Nice og Celtic skal være interesserte i Manchester City-unggutten Patrick Roberts (20), skriver Manchester Evening News. Den tidligere Fulham-spilleren hadde et vellykket utlån i Glasgow-klubben forrige sesong.