PÅ KLUBBJAKT: Helene Olafsen, best kjent fra snowboard og Mesternes Mester, er klar for å jakte på en favorittklubb i Premier League på TV 2s kanaler. 
PÅ KLUBBJAKT: Helene Olafsen, best kjent fra snowboard og Mesternes Mester, er klar for å jakte på en favorittklubb i Premier League på TV 2s kanaler. 

Nå skal Helene (27) finne seg en favorittklubb i Premier League

Du kan være med på å bestemme utfallet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
  • Følg vår 100-timerssending minutt for minutt frem til ligastart her!

Helene Olafsen har lagt flere prosjekter på hyllen og i stedet ryddet plass til å finne seg et eget favorittlag i verdens største fotballiga; Premier League.

En jobb mange fotballfrelste gjør unna før de lærer seg gangetabellen.

Helene har imidlertid rukket å bli godt voksen før hun nå tar steget ut og skal forelske seg i et lag på øverste hylle i engelsk fotball. TV-profilen er samboer med en die hard Spurs-fan, men det er langt fra sikkert at hun ender opp med å støtte den samme klubben.

Etter en årrekke uten et eget lag, er tiden kommet for å rydde plass til sitt helt eget favorittlag.

Onsdag lanseres nettstedet klubbjakten.no. Der vil alle kunne følge Helenes jakt på en klubb fra minutt til minutt.

– Folk kan følge hele reisen på klubbjakten.no. Der kan man følge alle stedene jeg drar til, sier Olafsen i TV 2s 100-timerssending mandag kveld.

Nettopp du kan være med på å påvirke hvilken klubb Helene skal bli aller mest glad i.

– Folk kan ta kontakt via nettstedet og si "dra dit, besøk ham". Kanskje vi endrer reisen vår hvis det kommer inn gode tips fra de forskjellige klubbene, sier Olafsen forventningsfullt.

På sin ferd gjennom toppsjiktet av engelsk fotball skal 27-åringen treffe representanter fra alle klubbene, enten fans, managere, spillere, maskoter eller andre insidere.

Dermed kan hun ende opp enten som supporter av toppklubber som Manchester United eller Chelsea, men også ende opp med å digge vibbene langs sørkysten i Southampton.

Eller kanskje et av de mindre lagene kaprer Olafsens hjerte?

I løpet av 10 dager bestemmer hun seg for hvem hun skal holde med – livet ut. Den ferske fotballfrelste kommer til å oppdatere sin egen blogg på klubbjakten.no daglig, mens vi vil få daglige episoder fra onsdag. Serien foregår altså i sanntid og ønsker å vise frem fotballkulturen i England på en måte som viser hvor attraktivt dette burde være for alle, ikke bare for «hardcore» fotballgutter.

Helene drar over til England allerede tirsdag 8. august. Du følger henne på klubbjakten.no fra og med onsdag.