På vei tilbake til Premier League?
På vei tilbake til Premier League? Foto: Pierre-philippe Marcou

Fotballryktene: – To Premier League-klubber kjemper om Gareth Bale

Og Barcelona skal ha blitt enige med Philippe Coutinho om en overgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea-manager Antonio Conte er ikke fornøyd med hvordan sommerens overgangsvindu har utartet seg til nå. Nå hevder Express at Chelsea har kastet seg inn i kampen om Real Madrids Gareth Bale.

Waliseren har blitt koblet til Manchester United i det siste, men nå kan det gå mot nok en overgangsduell mellom de to rivalene. Litt over 900 millioner kroner skal være nok til å overbevise Real Madrid om å selge.

Philippe Coutinho til Barcelona-ryktene har virkelig fått fart på seg de siste dagene.

Barcelona har allerede fått avslått et bud på rundt 750 millioner kroner for spilleren, men har ikke gitt opp av den grunn.

Daily Star skriver at Barcelona nå er klare til å by 1,2 milliarder kroner for den lille brasilianeren, til tross for at Jürgen Klopp kategorisk har avfeid et salg.

Den spanske journalisten Guillem Balague, som blant annet jobber for Sky Sports, hevder at Coutinho har gjort en avtale med Barcelona, og at katalanerne har tro på at de kan presse frem et salg.

Balague skriver også at Liverpool avslo det første budet på bare 45 minutter.

Katalanerne skal være villige til å tilby portugisiske André Gomes som en del av Coutinho-avtalen, ifølge Mirror.

Bild hevder at Barcelona også vil bruke litt av Neymar-pengene på Paris Saint-Germains tyske landslagsspiller Julian Draxler.

Liverpool-manager Jürgen Klopp skal ha gitt opp å hente Southamptons nederlandske midtstopper Virgil van Dijk. – Vi har fire stoppere. Jeg tror ikke vi trenger flere, sa Klopp etter Liverpools 3-1-seier mot Athletic Bilbao, skriver Mirror.

L'Equipe skriver at Barcelona har kommet til enighet med Ousmane Dembélé angående hans personlige betingelser. De har imidlertid fremdeles til gode å bli enige med Dortmund, som krever mer enn 900 millioner kroner for 20-åringen.

Chelsea, Manchester United og Monaco skal alle være interesserte i Barcelonas høyreback Sergi Roberto (25), skriver spanske Don Balon.

Den samme avisen skriver også at José Mourinho krever at klubben forsøker å hente Monacos midtbanespiller Fabinho.

David Silvas kontrakt med Manchester City går ut i 2019. Nå skriver spanske AS at spilleren som er født og oppvokst på ferieøyen Gran Canaria, allerede er i gang med å tilrettelegge en retur til Las Palmas når den tid kommer.