SLIPPER TAKET: Chris Pratt og Anna Faris avslutter et åtte år langt ekteskap.
SLIPPER TAKET: Chris Pratt og Anna Faris avslutter et åtte år langt ekteskap. Foto: Stella Pictures/Juan Rico/FAME

Hollywoodstjernene går fra hverandre etter åtte år

Paret bekrefter at de skiller lag etter åtte års ekteskap.

Skuespillerparet Anna Faris (40) og Chris Pratt (38) offentliggjorde separasjonen på Facebook mandag morgen norsk tid.

«Vi er veldig skuffet»

«Vi prøvde hardt i lang tid, og vi er veldig skuffet. Vår sønn har to foreldre som elsker ham veldig mye, og for hans skyld ønsker vi å holde denne situasjonen så privat som mulig fremover», står det skrevet på Pratts offisielle side.

«Vi har fortsatt kjærlighet til hverandre, og vi vil alltid sette pris på tiden vi hadde sammen. Vi skal fortsatt respektere hverandre», avsluttes innlegget.

Paret giftet seg i 2009, og fikk sønnen Jack Pratt i 2012. Faris, som for mange er mest kjent fra «Scary Movie»-filmene, annonserte graviditeten i forbindelse med premieren på Sacha Baron Choens «The Dictator», hvor hun spilte en av rollene.

Halvt norsk

Chris Pratt, som hadde hovedrollen i «Jurassic World», fortalte til TV 2 i 2015 at hans norske trener hjalp han med forberedelsene til rollen som Owen.

– Jeg er halvt norsk! Da jeg trente for denne filmen, fikk treneren meg til å ro, og han synes jeg var så god på det. Jeg tror det ligger i blodet mitt.

– Vi rodde og rodde hele dagen. Jeg kan se at du også har sterke ben. Nordmenn har sterke ben og sterke armer, sa Pratt til TV 2s reporter.

Pratt har spilt i storfilmer som «Guardians of the Galaxy», «Moneyball» og «Zero Dark Thirty». I 2016 spilte han mot Jennifer Lawrence i Morten Tyldums «Passanger».