Arsenal-supporter Oddgeir Brækka hadde vært to uker på sommerhytta i Østfold, da han kom hjem til et svært uhyggelig syn.

Da han så huset sitt, fikk han nemlig se hva den nevenyttige kompisen hans hadde gjort med taket på huset mens han var borte.

– Mens jeg var på ferie la kompisen min ut et bilde på Facebook av et tak som hadde LFC skrevet med rød takstein. Man kunne ikke se noe mer enn taket, så jeg bet rett på og skrev at det måtte være en håpløs type som hadde noe sånt på taket, sier Oddgeir til TV 2.

– Møkkamann

For det var nemlig Arsenal-supporterens eget tak som hadde blitt prydet med LFC i rød takstein. LFC står altså for Liverpool Football Club, og er ikke passende å ha på taket for en som heier på Arsenal.

– Jeg tenkte vel bare faen da jeg så det. Møkkamann, ler Oddgeir.

Et slikt tak kunne 38-åringen selvsagt ikke være bekjent med, og taksteinen ble raskt tatt ned.

– Jeg er jo ikke vant til å holde på oppå taket, så jeg brukte et par timer hvor jeg stod oppå der og svetta.

Skal ta hevn

Etterhvert bestemte Oddgeir seg for at slike venner ikke er noe å samle på, og la ut en annonse på Finn hvor han ga bort kompisen. I tillegg ble den røde taksteinen tilbudt til den første som meldte seg.

– Det kommer en og henter taksteinen i morgen, så det gikk veldig fort. Det har også vært en dame som kontaktet meg angående kompisen.

Etter tak-påfunnet har han sverget å ta hevn på kompisen sin.

– Hevnen kommer. Det har jeg full kontroll på, sier Oddgeir.